2:2
(0:1)
24. T. Kadlec
47. J. Zýka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 10:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předposlední Horní Stropnice získala bod v zápase s Lokomotivou ČB "B"


Branky


49. M. Tošner , 51. M. Tošner - 24. T. Kadlec , 47. J. Zýka (p.)
18

Do Horní Stropnice přijela bojovat o soutěžní body rezerva Lokomotivy ČB. Podzimní zápas skončil jasným vítězstvím Lokomotivy ČB v poměru 4:0. V tomto duelu se hrálo o důležité body hlavně pro domácí, kteří se zatím pohybují v sestupových vodách. Hosté z Lokotky jsou na tom o něco lépe a patří jím zatím klidný střed tabulky OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohatý poločas na šance, ze kterých ale padl pouze jeden gól

Domácí začali zápas mnohem aktivněji a hned ve 3. minutě se v první šanci ocitl M. Tošner, ale branku přestřelil. Ve 12. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce opět M. Tošner, ale nezamířil přesně. Ve 24. minutě se jako blesk z čistého nebe přes úvodní šance domácích prosadili hostující hráči. Na půli hřiště ztratili domácí hráči míč, který hosté posunuli uličkou směrem do vápna, kde byl osamocený Tomáš Kadlec a podél padajícího brankáře P. Josefíka otevřel skóre - 0:1. Ve 32. minutě po souhře J. Holeje - R. Brouska - R. Valíčka, který odcentroval si míč našel hlavou P. Brousek, ale brankář míč vyrazil. Ve 36. minutě dostali domácí možnost zahrát volný přímý kop kousek od velkého vápna po faulu na M. Fajfrlíka. K exekuci se postavil sám faulovaný a levou nohou vyslal technický pokus, který hostující brankář J. Wenzl bravurně vyrazil na roh. Ve 41. minutě se ke slovu dostali zase hosté, když T. Kadlec vybojoval míč, přihrál míč P. Křížovi a jeho pokus z cca 25 metrů zamířil mimo tři tyče. Před koncem poločasu ve 44. minutě J. Weinreb ještě jednou stihl protáhnout domácího brankáře.

Během 7 minut od začátku poločasu padly 3 branky

I druhý poločas začali šancí domácí hráči. Hned v první minutě centroval R. Valíček a M. Tošner trefil hlavou tak říkajíc koníčkem tyč za zády J. Wenzla. Hned z protiútoku ve 47. minutě zaúřadovali hosté. J. Weinreb se šikovně zbavil bránících hráčů, namířil si to do vápna, kde následoval faul a kopala se penalta. Míč si postavil na značku pokutového kopu kapitán Jonáš Zýka a bezpečně proměnil - 0:2. Domácí jakoby tato situace nakopla k větší aktivitě a hned ve 49. minutě se opět měnilo skóre, tentokrát na straně domácího týmu. J. Holej na půlce hřiště ve skluzu píchl míč k Miroslavu Tošnerovi, ten se kličkou zbavil obránce a sám před brankářem podél něj snížil - 1:2. A to nebylo vše. V 51. minutě domácí vhodili dlouhý aut do vápna, kde souboj vyhrál J. Haňur, hlavou prodloužil na malé vápno, kde se ocitl opět Miroslav Tošner a míč už jen nasměroval za záda hostujícího brankáře - 2:2. V 55. minutě nezkrotil hostující brankář dlouhý míč, který se odrazil k A. Dvořákovi, ale J. Wenzl stihl ještě zareagovat a šanci domácího hráče zlikvidoval. V 78. minutě měl možnost rozehrát standartní situaci hostující J. Weinreb, odcentroval na hlavu P. Kříže, jenž ale zamířil pouze nad domácí branku. V 90. minutě ještě mohli rozhodnout domácí po rohovém kopu. K hlavičce se dostal agilní M. Tošner, bohužel pro domácí trefil opět tyč. Následoval ještě závar ve vápně hostujícího celku, k hlavičce se dostal ještě J. Holej, ale na brankové čáře si už s touto situací poradil hostující brankář ve spolupráci se svými obránci.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Bohužel měl zápas zase stejný scénář. 0:2 prohráváme a pak musíme dohánět. Tentokrát to bylo o to bolestivější, protože jsme nebyli lepší jen poločas jako minule se Zliví, ale od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a více na míči. V naší situaci doma potřebujeme vyhrávat a bod je tedy málo. Bohužel získaný bod z venkovního zápasu minulý týden jsme nepotvrdili a doma zase ztratili.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček: Domácí měli více šancí a více ze hry. My jsme vytěžili z minima šancí maximum a vstřelili dvě branky. Velice dobře nám zachytal, věkem ještě dorostenec, brankář Wenzl. V konečném důsledku je pro nás bod ze Stropnice dobrý.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Tošner [-] , D. Chovanec [-] , J. Kunágl [-] , A. Dvořák [-] , P. Brousek [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , M. Fajfrlík [-] , V. Bušta [-]

TJ Lokomotiva ČB B
J. Wenzl [-] - P. Kamiš [-] , P. Kříž [-] , F. Havrda [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , J. Janů [-] , T. Kadlec [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-] , J. Kuchař [-]

Hráči zápasu: M. Tošner - J. Wenzl , J. Zýka , T. Kadlec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - CHOVANEC Zdeněk (N), VANĚK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jaroslav HRUŠKA
Tip experta: remíza

Hraničáři na jaře ještě nevyhráli, na druhé straně Lokáda ještě neprohrála. Takto to bude i po tomto zápase a body si rozdělí. Tipuji plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů