3:4
(2:2)
14. Š. Paclík
20. A. Kos
55. L. Pěnka (p.)
75. O. Hodina
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po podzimní krasojízdě Tatran narazil hned na úvod jara


Branky


7. T. Obranec , 39. Z. Káva , 58. T. Obranec - 14. Š. Paclík , 20. A. Kos , 55. L. Pěnka (p.) , 75. O. Hodina
11

Červená Řečice, tím spíše na vlastním hřišti, si podle očekávání měla proti Černovicím dojít pro výhru. První gól to i signalizoval, jenže odhodlání hostů a absence brankaře na straně domácích rozhodli o tom, že překvapivé tři body si s sebou domů odvezou hráči Černovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po třech gólech na obou stranách a stále otevřená hra

Ze zřetelně lepší pozice vstupující do tohoto utkání byla Červená Řečice očividně patřičně nahecovaná, ovšem úvod zápasu patřil hlavně Černovicím.Ty začaly aktivněji a snažily se systematicky vytvářet tlak na bránu, ovšem první gól dal paradoxně Tatran a to hned z prvního útoku ze sedmé minuty, kdy balon za obranu beze zbytku zužitkoval Tomáš Obranec. Černovice se však nadále snažily hrát fotbal po zemi, což se za pár minut vyplatilo a po rychlém přechodu do protiútoku se po přihrávce Pěnky radoval gólový střelec Paclík. Hra byla velmi neuspořádaná a snahy hostů o technický fotbal se ne vždy setkávaly s úspěšným provedením. Větší klid na kopačky, ale hlavně vedení, přiesl pro Sokol ve 20. minutě Kos, který se svým přímým kopem prosadil až překvapivě lehce proti zaskakujícímu brankaři Dušanovi Obrancovi. Vedením hostů však úvodní pětačtyřicetiminutovka neskončila. Sporný moment volající po offsidu přetavil v regulérní gól Zdeněk Káva a zařidil prozatimní srovnání skóre na 2:2.

Chyba brankaře a tři body pro Černovice

Stejně jako začátek toho prvního, tak i nástup do druhého poločasu zvládali lépe hosté, kteří útočníkem Paclíkem pronikli skrze chybující obranu Červené Řečice, které soupeře zastavila až ve vápně za cenu faulu. Penaltu si vzal na starost Pěnka a s přehledem proměnil. Odpověď domácích na sebe ani tentokrát nenchala dlouho čekat, 3 minuty na to srovnal skóre na 3:3 Tomáš Obranec. V tu chvíli už to byla na hřišti bitva obody, kdy vyhrát mohl opravdu každý. Tím šťastnějším celkem byli nakonec hosté, protože čtvrt hodiny před koncem vystřelil relativně neškodný pokus Hodina, jenže míč propadl domácímu brankaři mezi rukama za jeho záda a vedení bylo znovu na straně Černovic. Ty si plný bodový zisk již pohlídaly a mohou se tak radovat z velmi cenných tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Pro Tatran bude jaro asi krušné. Je totiž otázka v kolika a jakých zápasech bude chybět brankař Brávek. V případě jeho absence (jako tomu bylo třeba nyní), si bude muset na brankovou čáru stoupnout někdo z hráčů v poli a to ej pro tým, který se vždy mohl pochlubit hlavně pevnou defenzivou, vyztuženou spolehlivým brankařem, rána pod pás, na kterou v tuhle chvíli asi nebude možné odpovídajícím způsobem reagovat. Naštěstí pro Tatran, podzim zvládli bravurně, proto je nějaké obavy ze sestupu nemusí vůbec trápit.




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
D. Obranec [-] - J. Dýnek [-] , Z. Káva [-] , J. Popovič [-] - D. Roubal [-] , J. Duchan [-] , J. Keller [-] , V. Pulda [-] - T. Obranec [-] , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - J. Filípek [-] , A. Kos [-] (90. F. Vondráček [-] ) , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , O. Hodina [-] (89. J. Pekař [-] ) , T. Kohout [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-]

ŽK: 54. D. Obranec , 60. J. Popovič - 37. M. Buček , 57. D. Růžička .
Hráči zápasu: T. Obranec - O. Hodina , Š. Paclík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATOUŠ Jakub - GAUPMANN Vít (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Červená Řečice na podzim prokazovala velkou sílu a pasovala se tak do role jednoho z hlavních favoritů na postup, potvrdit to však bude muset i na jaře. Doma si však s Černovicemi poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích