1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepřesvědčivý výkon stál Maraton další body


Branky


19

Nezvykle poskromnu letos body sbírající Maraton Pelhřimov si výhru nepřipsal ani tentokrát. Nakročeno měl znovu dobře, jenže mimo úvodu nic moc nepředvedl. Horní Cerekev tak mohla ve druhé půli skóre srovnat a klidně pro sebe urvat plný bodový zisk, jenže to by v zakončení musela mít i více štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Své vedení Maraton dalším gólem nepotvrdil

Domácí po zlepšeném výkonu v minulém kole chtěli uspět i proti doposud tápajícímu Maratonu. Od prvních minut se hrál kombinační fotbal, ale přes pozorné obrany se ani jeden z týmů do šancí příliš nedostával. Trochu symbolicky tak padl úvodní gól z velké dálky. Hostující M.Vaněk vyslal zřejmě nepovedený centr a míč vysokým obloukem našel místo u zadní tyče domácí branky. Další průběh se zásadně nelišil od začátku zápasu a vzruchu se tak diváci dočkali až před odchodem do šaten. Souboj V.Hrdiny s L.Vlčkem posoudil rozhodčí jako penaltový, ale tradičního exekutora nejvýhodnější standardní situace Z.Pahra vychytal dobrým výběrem strany J.Mezera. V samém závěru poločasu naznačil M.Kůta, kudy by se mohl ubírat druhý poločas proti soupeři, který  začal fyzicky ztrácet. Při přečíslení vzal domácí špílmachr odpovědnost na sebe, připravil si balón k přízemní střele, kterou ale M.Vaverka špičkou kopačky vyrazil.

Maraton fyzicky odpadal a Horní Cerekev dokázala vyrovnat

Druhá půle začala nadějnou střelou P.Chadima, chyběla jí však potřebná razance. Domácí se začali výrazněji prosazovat, zvlášť, když se Maratonci začali víc věnovat vzájemným debatám mezi sebou, než soustředěné hře. V 60. minutě měl vyrovnání na dosah znovu M.Kůta, jeho štiplavá střela z hranice šestnáctky lízla jen břevno Vaverkovy branky. Kýženého a zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 75. minutě, když J.Serbus byl v mlýnici nejblíž odraženému míči a z malého vápna se nemýlil. Hosté už evidentně nestíhali, ale domácím chyběl klid ve finální fázi. V posledních vteřinách zápasu měl rozhodnutí na kopačkách L.Loukota. Pěkně se uvolnil uvnitř vápna, jeho střela však skončila vedle tyče a utkání tak nakonec vítěze nemělo.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): Konečná remíza je asi spravedlivá. Obstojně zahrála především obrana, škoda několika nevyužitých šancí.




Sestavy


SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - V. Hrdina [-] , P. Chadim [-] , J. Serbus [-] , M. Brada [-] , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , L. Suchý [-] (72. H. Novák [-] ) , J. Plachý [-] , Š. Filsoch [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] (46. T. Vaněk [-] ) , M. Vaněk [-] , J. Kmoch [-] , T. Vlček [-] , J. Mareš [-] (46. M. Prchal [-] ) , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Beneš [-] , R. Hejda [-]

ŽK: 70. L. Loukota - 75. T. Vlček , 75. M. Prchal .
Hráči zápasu: M. Brada , J. Havel - J. Kmoch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SOLAŘ David - NOVÁK Jakub (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Holenda
Tip experta: výhra domácích

Domácí porazí Maraton, který letos není tak suverénní, jako minulý rok. Všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích