3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávané derby ovládly Jiřice


Branky


14

Utkání mezi Jiřicemi a Speřicemi nabídlo střet dvou soupeřů, jenž to k sobě nemají daleko jak po zeměpisné stránce, tak i v tabulce Poutník ligy. Derby o střed tabulky však strhly na svou stranu domácí, kteří soupeři směrem dopředu nic moc nedovolili a pro vítězství si bezpečně dokráčeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřice svou produktivitou ovládly první poločas

Zápas začaly lépe domácí Jiřice, které více držely balón na svých kopačkách a dobře kombinovaly. Narodilo se tak několik slibných akcí, z nichž tu taženou po pravém křídle na přední tyči zakončil D. Vincenc. Hosty inkasovaná branka poněkud probrala, ale svoje příležitosti nedokázali využít. Tu nejvetší spálil M. Sadský, když tváří v tvář brankáři jen těsně minul zadní tyč. Ač v této fázi hry měly Speřice navrch, udeřilo opět na druhé straně, když kolmou příhravkou vysunul D. Vincence kapitán Příhoda. Do poločasu se pak hrál vyrovnaný fotbal bez větších šancí, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Jiřice.

V režii Speřic se žádný pokus neujal, naopak branka padla do třetice na druhé straně

Druhý poločas začal převahou Speřic, které byly o něco pohyblivější ve středu hřiště. Jejich pasy za obranu ale ve většině případů nevedly k ohrožení branky domácích. Do zakončení se sice dvakrát dostal P. Huňáček, ale hlavičkou nejprve minul branku a o pár minut později jeho oblouček lapil gólman Zabloudil. Jiřice se z kontrů snažily přidat třetí branku, ale jejich snaha většinou končila v předfinální fázi, když po žádném z úniku na levém kraji hřiště nenásledovala ideální přihrávka do nebezpečného prostoru. Přesto se domácí nakonec dočkali třetí gólové pojistky, o kterou se postaral M. Hájek, jež byl odměněn za své vysoké napadaní a neomylně využil hrubky v rozehrávce Speřic. Utkání tak skončilo 3:0 ve prospěch domácích Jiřic, které v sousedském derby ukončily třízápasové čekání na výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Na rozdíl od minulého zápasu na Maratonu, jsme dokázali svých šancí využít. Navíc jsme předvedli i poměrně organizovaný výkon směrem dozadu a soupeře jsme až na jednu či dvě výjimky nepustili do vážnější příležitosti. Výhra je o to cenější, že šlo o derby a přímý souboj o šesté místo v tabulce.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] - P. Příhoda [-] (82. D. Čepl [-] ) - M. Jirků [-] (70. P. Novák [-] ) - J. Dvořák [-] , J. Langr [-] , D. Vincenc [-] , Z. David [-] , L. Nesporý [-] (84. M. Petřík [-] ) , M. Hájek [-]

TJ Dálnice Speřice B
V. Duben [-] - J. Merunka [-] - P. Huňáček [-] , M. Švec [-] , J. Moravec [-] (46. M. Eremiáš [-] ) , A. Žáček [-] , M. Sadský [-] , M. Linhart [-] (46. J. Pohan [-] ) , L. Svoboda [-] (75. J. Menšík [-] ) , J. Holenda [-] , M. Čermák [-]

ŽK: 26. M. Hájek , 55. M. Jirků , 59. D. Vincenc , 70. J. Langr - 17. L. Svoboda , 44. P. Huňáček .
Hráči zápasu: M. Hájek , D. Vincenc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATOUŠ Jakub - SADSKÝ Stanislav (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude velmi zajímavé derby, kde oba týmy nasadí to nejlepší co mají k dispozici, aby se před svým rivalem vytáhly. Jiřice tady budou mít na své straně hlavně domácí prostředí, o které se v takových utkáních mohou opřít, což napomůže k tomu, aby neprohrály.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích