1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Horní Cerekvi se body dělily


Branky


16

V tuto chvíli dvojice celků již ze středu tabulky na sebe narazila v utkání v Horní Cerekvi, kde byli do role favoritu přeci jen pasováni spíše domácí, ačkoliv hosté už několikrát prokázali, že mají schopnost obrat o body i výše postavené mančafty. Bylo tomu tak nakonec i nyní. Horní Cerekev sice po většinu utkání držela vedoucí stav, jenže potvrdit ho druhým gólem se nepodařilo, naopak skórovaly Speřice, které berou bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Cerekev měla zápas dobře rozehraný

Za chladného počasí se odehrálo nepřiliš atraktivní utkání. Domácí měli mírnou převahu, ovšem bez gólových šancí. Nejblíže gólu byl Hynek Novák, který po rohovém kopu trefil z jednoho metru břevno. Tentýž hráč otevřel skóre, když Jaroslav Serbus chytře rozehrál trestný kop pět metrů za vápnem.

Nečekané vyrovnání zařídily Speřice čtvrt hodiny před koncem

Hrstka diváků očekávala, že domácí přidají ve druhém poločasu další branky, ovšem speřická obrana odolávala. Šok přinesla 75.minuta, hostující obránce chtěl nacentrovat míč do velkého vápna a k úžasu všech skončil míč v domácí brance. Domácí ještě vyvinuli tlak, ale bohužel kýžený gól nepřišel. Hosté si za bojovnost určitě bod zaslouží.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , J. Mezera [-] (73. Z. Dařílek [-] ) , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] (78. O. Musil [-] ) , J. Plachý [-] (68. T. Cimler [-] ) , L. Loukota [-] , H. Novák [-]

TJ Dálnice Speřice B
V. Duben [-] - M. Čermák [-] , L. Svoboda [-] - M. Švec [-] , J. Merunka [-] - D. Morava [-] - J. Svoboda [-] (66. F. Krejčí [-] ) , J. Pohan [-] (69. J. Kořínek [-] ) , T. Vrzalík [-] , M. Med [-] (46. P. Huňáček [-] ) , M. Záviška [-]

ŽK: 60. L. Suchý - 60. D. Morava , 81. T. Vrzalík .
Hráči zápasu: H. Novák - M. Čermák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Reich Milan - OŠANEC Jan (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Horní Cerekev zažívá zajímavé putování tabulkou napříč celou horní polovinou, kdy hlavním důvodem je hlavně extrémní nestálost výkonů. Že by však doma proti Speřicím měla Horní Cerekev body ztratit, to si nemyslím, bavíme-li se o jednom z hlavních favoritů soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza