Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani ve druhém jarním zápase Jiřice nezaváhaly a vítězí


Branky


19

Jiřice zatím nenechávají nikoho na pochybách o tom, že dlouhá zimní pauza se na jejich výkonech nijak zásadně neprojevila. Na rodzíl od nedaleké D1 tady šlape vše jak má a nic nenasvědčuje tomu, že bychom v jejich případě měli na jaře přihlížet propadu tabulkou dolů. Nyní na Jiřice nevyzrála Žirovnice, která herně sice svému soupeři zvládala sekundovat, jenže o dva góly si vedli lépe domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové vedení Jiřicím zajistil znovu David Vincenc

Stejně jako minulé kolo v Plačkově vstoupily Jiřice do utkání s rezervou Žirovnice nejlepším možným způsobem. Již ve třetí minutě totiž tísněný obránce hostí nezvládl ideálně odvrátit centrovaný balón, který z hranice vápna uklidil k tyči, stejně jako minulý víkend, David Vincenc. Hra se poté poněkud vyrovnala. Jiřice se snažily hrát kombinačně od zadu a z toho krom několika šancí vyplynulo i pár laciných ztrát. Následující přečíslení však nedokázala Žirovnice gólově využít a ani v nich výrazněji neohrozila branku domácích. Na druhé straně zahrozil především David Čepl, který uklidil centrovaný balón těsně nad šibenici. Ani z několika dalších centrů si Jiřice větší šanci nevytvořily. I proto se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Žirovnice sice vyrovnala, jenže na kontaktní gól navázat nedokázala

Druhý poločas začal mírným tlakem Žirovnice. Ta držela balón častěji na svých kopačkách a jiřické několikrát zatlačila. Dočkala se také poměrně zaslouženého vyrovnání, když propadnuvší centr na zadní tyči uklidl za záda Romana Zabloudila osamocený exbožejovský kanonýr Radek Kopejtko. Jiřice se ale vývojem zápasu nenechaly rozhodit a následně více než vyrovnaly průběh hry. Z toho také pramenily šance. Avšak ujala se až ta v 79. minutě, kdy se po důrazném soboji domácích útočníků a hostujícíh obránců dostal k propadnutému balónu Miroslav Jirků a tváří v tvář gólmanovi Kolařovi se nemýlil. Žirovnice v závěru zápasu hru logicky otevřela, ale hned v zápětí také inkasovala, když se po křídle opět rozběhl Jirků a naservíroval Petrovi Příhodovi míč před prázdnou branku. Jiřice tak i druhé jarní utkání zvládly vítězně v poměru 3:1 a připsaly si další tři body do tabulky OP Pelhřimovska.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Oproti prvnímu utkání v Plačkově nás čekal papírově kvalitnější soupeř. Věděli jsme, že Žirovnické áčko hraje zároveň o "záchranu" v Přibyslavi, což většinou v soubojích s rezervami rozhoduje. Avšak Žirovnice sestavu příliš neprotočila a k vidění byl poměrně bojovný fotbal s několika pohlednými akcemi. Myslím, že jsme v rozhodujících fázích zápasu byli kvalitnějším týmem a zaslouženě vyhráli, ačkoliv byly pasáže zápasu, kdy jsme Žirovnici pustili zbytečně do hry.

FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Pro nás smolný zápas, dovolím si napsat, že jsme byli na hřišti lepším týmem, avšak soupeři nakopávané míče stačili pro zisk 3 bodů. Teď nám nezbývá nic jiného, než Jiřicím pogratulovat a připravit se na dalšího těžkého soupeře.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - D. Vincenc [-] , D. Čepl [-] (76. P. Novák [-] ) , M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] , J. Plaček [-] , J. Jůzl [-] , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] , F. Jiřík [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - O. Doležal [-] , R. Kopejtko [-] (80. J. Mach [-] ) , J. Omasta [-] (46. M. Jirsa [-] ) , P. Doležal [-] , T. Severa [-] , P. Rysl [-] , T. Houška [-] , J. Metlička [-] , V. Rušil [-] , D. Kuš [-]

ŽK: 28. J. Vincenc , 81. D. Vincenc - 22. T. Severa , 40. P. Rysl , 76. J. Metlička .
Hráči zápasu: M. Jirků , J. Dvořák - V. Rušil , R. Kopejtko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - SADSKÝ Stanislav (N), MACH Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2019 00:05
Jakuba možná by to chtělo maličko soudnosti. Samozřejmě Vám gratulujeme, byl to dobrý zápas i pro lidi co se přišli podívat. Ať se Vám i nadále daří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas. Dva silné celky, oba hladové po výhře. Rozhodne domácí prostředí. Žirovnici menší hrací plocha, než má doma na Budíně nebude vyhovovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů