J. Havel 69. (p.)
1:1
(0:1)
30. J. Havel (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev se v azylu o body překvapivě podělila


Branky


69. J. Havel (p.) - 30. J. Havel (vl.)
11

Mnoho fotbalových hřišť v Poutník lize se ještě po dlouhé zimě pořádně nevzpamatovalo tak, aby pro první jarní zápas byly v plné kondici a jedním z takových případů byla půda v Horní Cerekvi. Místní tým tak byl nucen uspořádat úvodní jarní kolo kvůli drobným úpravám na svém hřišti pro změnu na UT v Třešti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po ojedinělé šanci šli do vedení hosté

Domácí chtěli navázat na vcelku úspěšnou podzimní část. Úvodní desetiminutovka byla ještě oťukávací a rozháraná, pak se ale favorit začal dostávat i do zakončení. Ve 13. minutě J.Plachý vybídl přízemním centrem k zakončení Serbuse, ten ale v jasné pozici těsně minul branku. Vzápětí šel po uličce Suchého sám na D.Rohovce J.Mezera, gólman Ústrašína mu však koncovku včasným zásahem pokazil.  J.Mezera byl i u dalších dvou stoprocentních šancí. Nejprve po rohu orazítkoval z malého vápna hlavou břevno, po půlhodině hry zase zazvonila tyč, když chtěl závěr skvělé kombinační akce vyřešit technicky obstřelem kolem D.Rohovce. Místo pohodlného vedení tak pro domácí přišla ledová sprcha. Na konci ojedinělé hostující akce byla prudká střela R.Musila, kterou L.Chadim vytáhl, ale vracející se J.Havel si nešťastně srazil míč do opuštěné branky. Času na obrat měli domácí stále dost a ještě do přestávky mohlo být srovnáno. Suchý centrem parádně našel Serbuse, jeho hlavičku však D.Rohovec  bravurně vytáhl na roh a držel tak akcie „žluté ponorky“ stále hodně vysoko.

Horní Cerekev přeci jen alespoň vyrovnala

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Cerekvičtí udávali tempo hry, ale hostující sázka na bojovnost a urputnost v soubojích slavila úspěch. Po hodině hry se znovu zaskvěl D.Rohovec, když reflexivně již v protipohybu nohou vyrazil Serbusovu tutovku. Domácí se však alespoň vyrovnání dočkali. Střídající J.Razima se zprava zkušeně proháčkoval do vápna, kde byl sražen a penaltu bezpečně proměnil J.Havel. Závěrečný nápor domácích se zejména kvůli nepřesnostem v kombinaci a rozkouskované hře již nekonal. Horní Cerekev tak doplatila na řadu neproměněných šancí především v 1. půli. Naopak hosté mohou velebit gólmana D.Rohovce, který má lví podíl na konečné remíze.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Největší překvapení prvního kola, to bez debat. Ústrašín hraje o holé přežití v soutěži a každý bod tak na jaře pro něj bude malé vítězství. Obzvlášť když se to teď podařilo s Horní Cerekvi, která patří k tomu silnějšímu, co Poutník liga nabízí a s outsidery obvykle nemívá příliš slitování. Jako bernou minci, či ukazatel celého jara však první kolo nelze brát a to ani v tomto případě. Zvlášť u SKHC to dle mého platí dvojnásob, protože tenhle tým bude znovu hrát hodně vysoko.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Mezera [-] - J. Serbus [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , P. Chadim [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] , J. Plachý [-] , V. Hrdina [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - R. Musil [-] , M. Šoula [-] , V. Kořínek [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , D. Starý [-] , P. Nápravník [-] , J. Kott [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

ŽK: 52. J. Serbus , 56. J. Havel - 21. R. Musil .
Hráči zápasu: D. Rohovec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - BÍLÝ David, DAŘÍLEK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Favoritem budou domácí a podle mě svou roli bez debat potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích