Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice se vedení ujaly hned v první minutě a až do konce se na tom nic nezměnilo


Branky


11

Že se nejednalo o zcela obyčejné utkání Poutník ligy potvrdil mimo jiné i poměrně vysoký počet přihlížejících diváků, který u plačkovského hřiště nebývá tak úplně pravidlem. Skutečně se jednalo o humpolecké derby mezi domácími "Sokolíky" a hosty z Jiřic. Těžký, podmáčený terén však nahrával spíše nepohledné holomajzně, jenže tomu Jiřice udělaly přítrž sotva po čtvrt minutě hry. I dalším okamžikům vládli hlavně hosté a i proto se domů mohli vrátit o poznání spokojenější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól nasměroval Jiřice k výhře

Sotva rozhodčí zapískal úvod utkání, už mohli hosté z Jiřic slavit. Po vlastní rozehrávce Plačkov téměř okamžitě ztratil míč před brankovištěm,kdy nepochopitelný zkrat jednoho z domácích hráčů ztrestal přesným pasem kapitán Petr Příhoda a neomylně zakončující David Vincenc. Hned zkraje tak musel Plačkov svého soupeře dohánět a to se ne tak úplně dařilo. Otěže zápasu tak převzaly Jiřice, které sice kralovaly mezihře, jenže do žádných zběsilých ofenzivních akcí se nepouštěly. Jednostrannou bitvu o střed pole prolomil přízemní centr Davida Vincence ze strany, který před bránou našel osamoceného Jakuba Dvořáka, který z bezprostřední blízkosti nezklamal. Dvě důrazné facky přeci jen k životu probrali i domácí. Útočné snahy však v kýžený gól nedokázal přetavit útočník Zdeněk Kratochvíl, který v samostatném nájezdu pouze trefil dobře postaveného brankaře Zabloudila. Hlavní slovo si tak musel vzít nejlepší plačkovský hráč na hřišti, kapitán Lukáš Ehrlich, který si hlavou našel precizní centr z pravé strany a umístěnou střelou korigoval na 1:2. Lehce zkoprnělé Jiřice vypadaly v této fázi hry velmi zranitelně, jenže namísto vyrovnávacího gólu přišel úder na straně druhé, kdy zřejmě ne zcela vydařený rohový kop našel na hranici velkého vápna Martina Hájka, který místo razance zvolil přesnost a poslal míč pod víko a dvougólové vedení hostům rychle navrátil. Od gólu na 1:3 se zápasu zase naplno ujaly Jiřice a soupeři vytrvale zatápěly. Poslední větší šanci prvního poločasu měl kapitán Petr Příhoda, který však svou ukrytou střelou domácího gólmana nenachytal. Úvodní pětačtyřicetiminutovka tak patřila hostujícímu celku, který měl nadcházející průběh zápasu zcela ve svých rukou.

Domácí adekvátně reagovat nedokázali a zůstávají bez bodů

Slabý výkon z prvního poločasu si Plačkov bohužel přenesl i do toho druhého. Minimálně kombinační hra se jim výbec nedařila a to byla voda na mlýn pro hosty, kteří spokojeně drželi dvoubrankové vedení a zápas si mohli už jen užívat. Přesto byli nadále aktivnější právě jiřičtí, kteří se hned několikrát natlačili k zajímavým příležitostem, vždy je ale zradila koncovka. Ve chvíli, kdy už se zápas chýlil do jednoznačného konce, tak přišla další minela domácích a situaci 2 na 1 vyřešil David Vincenc dobře umístěnou střelou tváří tvář brankaři Plačkova, čímž zároveň udělal tečku za prvním jarním zápasem obou celků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Od nás bohužel velmi slabý výkon, kterým jsme si koledovali o podstatně větší nadílku. Na naše hřiště dorazil soupeř, který rovněž umí zahrát mnohem lépe, na výhru to Jiřicím ale s přehledem stačilo. Osobně doufám, že do dalších zápasů se alespoň bojovností zlepšíme, jinak nás čeká hodně těžké jaro a já se s fotbalem v Plačkově po sezóně rozhodně nehodlám loučit sestupem.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - J. Miko [-] , L. Filínský [-] , P. Janďourek [-] , R. Tesař [-] (55. M. Jonáš [-] ) , Z. Kratochvíl [-] (85. F. Šanda [-] ) , J. Kašpar [-] , L. Ehrlich [-] , R. Zemek [-] (46. J. Svoboda [-] ) , F. Mottl [-] (46. P. Vašák [-] ) , M. Němec [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - D. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , M. Jirků [-] (75. D. Čepl [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Hájek [-] (84. O. Beránek [-] ) , J. Plaček [-] , J. Jůzl [-] , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] , R. Čepl [-]

ŽK: 30. M. Hájek .
Hráči zápasu: L. Ehrlich - D. Vincenc , P. Příhoda .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - BÍLÝ David, MAREŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Asi trochu naivně, přesto bych si přál, abychom do jara nevstoupili s debaklem. Jiřice však budou na derby stoprocentně připravené a cokoliv jiného než výhra pro ně nepřipadá v úvahu.

Tip: výhra hostů