Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výraznou výhrou se Horní Cerekev loučí s podzimem


Branky


27. J. Razima , 54. M. Kůta , 56. J. Serbus , 60. L. Suchý , 62. J. Razima , 74. T. Cimler , 76. M. Kůta , 76. M. Kůta - 4. J. Hložek
17

V poněkud troufalém rozpoložení se do Horní Cerekve k závěrečnému boji podzimu vydal Čejov v neúplné sestavě, koledující si o pořádný malér. Paradoxně si však hosté počínali v první půli nad očekávání dobře a udrželi nerozhodný stav, o který však v poločase druhém přišli a to tak, že použít slovo "drtivě" by bylo ještě komplimentem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nekompletní Čejov si vypracoval rychlé vedení, to však neudržel

Před rokem touto dobou byl zápas mezi Horní Cerekví a Čejovem soubojem o čelo tabulky. Letos je situace odlišná. Čejov má trvalé problémy se sestavou a bojuje o přežití v soutěži. Tomu odpovídal již úvod zápasu, kdy hosté nastoupili v devíti lidech. Přestože domácí sami sebe varovali před podceněním soupeře, nebylo to nic platné. Začali vlažně, nesoustředěně a již ve 4. minutě přišel trest.  H.Novák poslal malou „malou domů“, kterou vystihl J.Hložek a se štěstím prostřelil J.Mezeru. Obdržený gól byl paradoxně to nejlepší, co mohlo domácí potkat. Začali se věnovat své hře a rychlou kombinací překonávat hostující obranný val vyskládaný před šestnáctkou. V 10. minutě vyslal přízemní projektil J.Serbus, ale M.Krupička vyrážel na tyč. Následně Čejovští doplnili stav hráčů na plný počet. Ke střele se dostal znovu J.Serbus, opět byl ale proti M.Krupička. Ve 27. minutě už přišlo do domácích řad konečně uklidnění. Střílený přízemní centr M.Kůty proletěl vápnem na zadní tyč, kde skluzem uklidil míč do branky J.Razima. Převaha Cerekvických začala být více než patrná, druhý gól ale ne a ne přijít. Těsně vedle skončila stoprocentní šance J.Serbuse hlavou po centru M.Brady. Ještě do přestávky měli hosté svou druhou a poslední šanci v utkání. Dlouhým odkopem od vlastní brány byl k samostatnému úniku z poloviny hřiště vyslán P.Kovařík, ale J.Mezera jej včasným vyběhnutím rozhodil a dobíhající obránci nebezpečí zažehnali.

Hornocerekvický kolotoč semlel "Sokoly" ještě sedmkrát

Domácí, vědomi si výrazné převahy, i ve druhé půli trpělivě kombinovali a výsledkem byla čtyřgólová smršť v rozmezí 8 minut. Nejprve v 55. minutě domácí tým rozpoutal v čejovské šestnáctce neskutečný kolotoč. Šance J.Razimy, J.Plachého a T.Cimlera si cestu do sítě nenašli, následně odražený míč zpracoval M.Kůta a bombou z 20 metrů zavěsil pod víko. Prakticky hned po rozehrávce se míče zmocnil L.Suchý, milimetrovou přihrávkou vyzval k průniku J.Serbuse, který přesnou trefou k zadní tyči protrhl střeleckou smůlu. Ukázková byla další kombinační akce po hodině hry, na jejímž konci J.Razima uvolnil chladnokrevně zakončujícího L.Suchého. Domácí s lehkostí překonávali dezorientovanou čejovskou obranu, což demonstroval Kůtův centr přes celou šíři hřiště a nekompromisní volej J.Razimy k tyči. Jen 10 minut nechali hráči SK HC soupeře vydechnout, než mu zasadili další dva smrtící údery. V 75. minutě dorazil střílený centr M.Kůty do malého vápna T.Cimler. Vzápětí udělal M.Kůta z hostujících obránců doslova solné sloupy, zleva se postupně prokličkoval až před M.Krupičku a pohodlně skóroval. Osmý a zároveň poslední podzimní zářez byl také dílem rychlonohého domácího středopolaře, když netradičně hlavou po centru Š.Filsocha upravil svůj zápasový účet na 6 kanadských bodů za 3 góly a 3 asistence.  I přes další šance zůstali hosté dvouciferného debaklu ušetřeni.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): S podzimem jsme se chtěli loučit vítězně, což se i přes rozpačitý začátek podařilo. Krásné góly musely být pro prokřehlé diváky tím správným nápojem na zahřátí.

TJ Sokol Čejov
Radek Moravec (TJ Sokol Čejov): Výsledek i předvedená hra je důsledkem hluboké krize čejovského fotbalu. Musíme se dát přes zimu dohromady, abychom hráli v soutěži důstojnější roli.



Sestavy


SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] (64. Z. Dařílek [-] ) - J. Serbus [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , H. Novák [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] , J. Plachý [-] (64. J. Petrák [-] ) , T. Cimler [-] , J. Razima [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Moravec [-] , P. Mraček [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , J. Rohovec [-] , J. Svoboda [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , J. Hložek [-] , P. Kovařík [-]

ŽK: 35. O. Beneš , 60. P. Mraček .
Hráči zápasu: T. Cimler , M. Kůta - T. Marek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - OŠANEC Jan (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Snad i kdyby měl Čejov lepší formu, tak by v Horní Cerekvi na výhru pomýšlet nemohl. SKHC demonstruje svou sílu hlavně v ofenzivě, kde řádí nezadržitelní Michal Kůta a Jaroslav Serbus. tady je výhra domácích jistá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:18

Tip: výhra domácích