9:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devítigólovou nadílku si z Horní Cerekve odváží Plačkov


Branky


19. J. Serbus , 29. J. Razima , 45. L. Loukota , 50. O. Kubů (vl.) , 62. P. Chadim , 83. L. Suchý , 85. M. Kůta , 87. Z. Dařílek , 90. M. Kůta
18

Hraje-li Plačkov v Horní Cerekvi, pak obvykle padá hodně gólů. Ani tento duel nebyl výjimkou. 4:4, 7:1 a nyní dokonce 9:0. Zatímco domácím se dařilo vše, na co sáhli, tak u hostů platil pravý opak. Jedna chyba za druhou, nepřesnosti, prohrávané osobní souboje, to vše pomalu, ale jistě spělo k jednoznačnému výsledku, jenž nakonec skončil devítibrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absolutní herní převaze domácích hosté nezvládali čelit

Do Horní Cerekve přijeli hosté z Humpolecka, kteří chtěli potvrdit zlepšené výkony z posledních kol. Domácí se však vezou na vítězné vlně, oproti zápasu v Obratani navíc nastoupili v kompletní sestavě a šli od začátku trpělivě za úspěchem. Plačkovští však dobře dostupovali soupeřovy hráče a vypadalo to na vyrovnaný boj. Hosté dokonce zahrozili jako první, když Kašparův odražený míč vyhlavičkoval L.Loukota z brankové čáry. Pak už se ale naplno rozjel tradiční domácí kombinační kolotoč, na který si hosté nasedli, zaplatili devíti zlatými a nevystoupili až do konce zápasu. V 18. minutě proti Suchého střílenému centru zasáhl gólman L.Novotný tak nešťastně, že doslova nalil dobíhajícímu J.Serbusovi a ten otevřel skóre. Následoval brejk domácích, na jehož konci M.Kůta místo střely ještě hledal spoluhráče a přihrávka byla sražena.  Gólová byla také štiplavá střela J.Plachého, která jen těsně minula Novotného svatyni. Další útočný výpad již brankou skončil. M.Kůta se prokličkoval zleva až na malé vápno a pro nabíhajícího J.Razimu už bylo snadné skórovat. Hostující gólman byl v neustálém ohrožení. V 36. minutě výborně kryl razantní střelu M.Kůty. Do přestávky však kapituloval potřetí. M.Kůta přetaženým centrem našel M.Bradu, ten si ještě zpracoval míč a přesnou přihrávkou našel L.Loukotu, který v jasné pozici nezaváhal.

Kolotoč roztočila brzká červená karta a pak už se děly věci

Po změně stran pokračovala hra na jednu branku. J.Razima nejprve hlavou ve stoprocentní šanci přestřelil, efektní byl také volej Suchého, který šel těsně vedle. Skóre se měnilo v 50. minutě, když J.Serbus loboval vyběhnutého L.Novotného, míč směřující do branky ještě dobíhali J.Razima s O.Kubů a druhý jmenovaný si srazil míč do vlastní branky. Frustrovaní hosté si pak vybrali nepříjemnou a zbytečnou pětiminutovku, ve které se intenzivně věnovali kritice rozhodčího, za což byli obdarováni 4 žlutými kartami. Dvě z nich patřily L.Ehrlichovi, který tak musel předčasně ze hřiště. Byla to jediná kaňka na jinak oboustranně slušném a klidném zápase. Domácí neustávali ve svém kombinačním snažení. Po hodině hry o sobě dal vědět aktivní P.Chadim. Nejprve nebezpečnou střelou protáhl připraveného L.Novotného. Následně si naběhl na precizně zahraný rohový kop M.Brady a hlavou nekompromisně přidal pátý zářez na plačkovskou pažbu. Oba týmy výrazně prostřídaly, tempo trochu opadlo, ale obraz hry se nezměnil. Brankostroj se znovu rozjel v poslední desetiminutovce. M.Kůta našel centrem zleva L.Suchého. Stačilo rychlé zpracování, nápřah a bomba do šibenice. Chvíli nato přišel centr M.Brady a přesný zásah M.Kůty. To už svítila na ukazateli skóre hrozivá sedmička. Hosté byli zralí na ručník, ale kalich hořkosti si museli vypít až do dna. V 86. Z.Dařílek doklepával do odkryté branky po vyšachování obrany. V poslední minutě se odehrála zajímavá situace. Plačkovští dostali výjimečně možnost zahrát přímý kop. Jeden z útočících hráčů centrovaný míč hlavou líznul na břevno. Balónu se ale zmocnili domácí, založili rychlý brejk, M.Kůta prchnul přes půl hřiště a devátou brankou završil účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč SK Horní Cerekev): Konečně jsme byli kompletní a mohli tak hrát naši hru, která má hlavu a patu, jen když všichni plní své úkoly. Těší mě, že jsme i za rozhodnutého stavu od svého pojetí hry neustoupili.

TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař Plačkova): Konečný stav utkání bohužel přesně popisuje průběh celého zápasu. Jak psychicky, tak ani fyzicky jsme tenhle zápas vůbec nezvládli, nakonec jsme ještě dohrávali v devíti lidech, což se proti takovému soupeři jakým je Horní Cerekev muselo projevit. Hlavně Michal Kůta si naší obranou dělal vyloženě co chtěl. Děkuji Horní Cerekvi za zaslání reportu, po takovém zápase bych nic moc smysluplného dohromady asi nedal.



Sestavy


SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - J. Serbus [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] , L. Loukota [-] , P. Chadim [-] (65. Z. Dařílek [-] ) , J. Plachý [-] (67. O. Musil [-] ) , J. Razima [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - F. Mottl [-] , R. Hájek [-] , P. Vašák [-] (62. M. Schoula [-] ) , Z. Svatoš [-] (46. T. Huml [-] ) , L. Ehrlich [-] , T. Vrána [-] , J. Kašpar [-] , R. Tesař [-] , R. Štěpán [-] (46. O. Kubů [-] ) , M. Němec [-]

ŽK: 13. R. Štěpán , 50. L. Ehrlich , 50. R. Tesař , 52. F. Mottl . ČK: 51. L. Ehrlich .
Hráči zápasu: M. Brada , M. Kůta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Reich Milan - OŠANEC Jan (N), SVOBODA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 14:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 19:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 18:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 00:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 15:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 15:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 22:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 21:53
Lukáš Novotný

Expert: Šimon Paclík
Tip experta: výhra domácích

Doma Cerekev nezaváhá, tři body si uhraje.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 12:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 12:01
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 15:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:40

Tip: výhra domácích