2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatné jiřické formy využil k tříbodovému zisku Pacov


Branky


19

Ani tento víkend Jiřice své čekání na výhru nezlomily. Naopak na tuhle šňůru nasadily už třetí korálek a nelichotivou sérii budou muset přerušit příští víkend v derby s Čejovem. To letos nenápadný Pacov naopak udělal další krůček směrem vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gólovou radost nenabídla

Znovu nekompletní Jiřice zalepily sestavu dvěma hráči z béčka, Pacov učinil to samé s "pendly" z áčka. Přesto se hrálo zcela vyrovnané utkání, do kterého lépe vstoupili před zápasem mírně favorizovaní hosté. Ti si totiž v úvodních minutách vytvořili hned několik menších šancí, které ale zůstaly v rukavicích domácího brankáře Jakuba Kaliny. Slavoj Pacov se osmělil až v průběhu druhé půle prvního poločasu, když se dostal k několika standartkám v okolí vápna. Ty ale vyústily pouze v jednu slabou hlavičku, kterou kontroloval brankář Zabloudil. Poločas číslo jedna tak skončil bez branek.

S góly přispěchal v závěru utkání "žolík" Zdenko Rybčák

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako ta první. Na poměry Poutník ligy se hrál kombinační fotbal, ale bez vyložených šancí. Z těch malá můžeme zmínit zakončení jiřického Martina Hájka těsně mimo branku a několik málo nebezpečných průniků ze strany Pacova. Po jednom takovém kopal Pacov roh, který byl rozehrán na krátko a z hranice velkého vápna poslal Zdenko Rybčák na zadní tyč projektil, který zapadl do jiřické branky. V závěru přidal Pacov i druhou brankou, když se z trestňáku podruhé v utkání prosadil Zdenko Rybčák, jenž jenom pár minut před koncem pečetil konečný výsledek 2:0 ve prospěch domácích, kteří navíc letos poprvé uhájili čisté konto. To jiřická forma z úvodu naopak začíná významně ztrácet  na kvalitě a ústup z čela soutěže nadále pokračuje. Před dalším humpoleckým derby s Čejovem rozhodně nejde o dobré zprávy.



Ohlasy k zápasu



SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Dneska jsme museli trochu doplnit sestavu a to se na našem výkonu podepsalo. Dopředu jsme toho moc nepředvedli. To Pacovu se jedna z mála střel ujala. Snad se příští týden na Čejov sejdeme v plné síle a budeme brát po delší odmlce opět tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Kalina [-] - O. Bártů [-] , J. Pražák [-] , P. Gavrecký [-] , D. Podolský [-] , P. Šauer [-] (67. R. Flígr [-] ) , J. Vlach [-] , M. Vlach [-] (46. Z. Rybčák [-] ) , M. Zíka [-] , J. Rathouský [-] , J. Přibyl [-] (62. R. Doležal [-] )

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] , R. Čepl [-] - R. Jůzl [-] (79. L. Nesporý [-] ) , J. Jůzl [-] , M. Hájek [-] , P. Příhoda [-] , M. Jirků [-] - D. Vincenc [-] -

ŽK: 44. M. Zíka , 66. J. Pražák , 80. J. Rathouský - 39. J. Vincenc .
Hráči zápasu: Z. Rybčák - R. Jůzl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - MAŘINEC Lukáš (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Holenda
Tip experta: remíza

Jiřice jsou možná lehce papírovým favoritem, ale jejich forma klesá a Pacov bude hrát navíc na své půdě, takže se pokusí urvat alespoň nějaký bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů