1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rapidu doma těsně padlo s Unionem


Branky


47. M. Novák - 13. J. Jindra , 72. T. Rojík
16

Fotbalisté plzeňského Unionu ubojovali vítězství 2:1 na půdě rezervy Rapidu. Domácí na začátku druhé půle srovnali skóre, ale o výhře hostů rozhodl v 72. minutě po dobře sehraném rohu Rojík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosadil se jen hostující Jindra

Tabulkově lépe postavený Union začal utkání lépe. Ve 13. minutě se tak ujal i vedení, když střelu Petra Šimany tečoval za záda brankáře Lišky Jan Jindra. Hosté pak byli nadále aktivnější, vytvořili si i několik dalších příležitostí, ale ty už nedokázali proměnit. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1 z pohledu Rapidu. 

Rapid rychle srovnal, po rohu rozhodl hostující Rojík

Druhý poločas začal skvěle pro Rapid, když už ve 48. minutě dorazil brankářem vyražený míč do sítě Miroslav Novák. Hra poté upadla do slabšího průměru a útoky obou týmů tak často končily nepřesnostmi. V 72. minutě však hosté rozehrávali rohový kop, po němž pustil střídající Filip míč na Tomáše Rojíka a ten se z první trefil k tyči – 1:2. Těsný náskok opak hráči Unionu uhájili až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Karel Knaf (zraněný hráč): Po rychlém gólu jsme byli lepší a měli další šance, ale nevyužili jsme je a po změně stran domácí srovnali skóre. Hra z obou stran se pak zhoršila, vítězství jsme nakonec urvali po dobře zahraném rohu.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - O. Baroch [-] (73. P. Baroch [-] ) , L. Holý [-] , J. Holík [-] , D. Polívka [-] , M. Novák [-] , P. Kovářík [-] , V. Kosmata [-] , P. Uchytil [-] , M. Peroutka [-] , M. Špicl [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Hořánek [-] , P. Šimana [-] , M. Haase [-] (70. O. Jakoubek [-] ) - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - D. Kalaš [-] (62. D. Filip [-] ) - L. Londa [-] (46. T. Koutný [-] )

ŽK: 70. P. Uchytil , 75. M. Špicl - 30. M. Haase , 68. A. Hořánek .
Hráči zápasu: P. Kutný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Levý Vítek - ŠLAJS Jakub, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích