Žabovřesky si vezou remízový bod z Lokomotivy ČB "B"


Branky


22

Lokomotiva ČB "B" zatím tápe a u domácích hráčů je to výsledkově jako na houpačcce. Přesto v podzimní části doposud dokázali udržet v 5 domácích zápasech neporazitelnost a v posledním domácím zápase podzimu přivítali na svém hřišti mužstvo ze Žabovřesk. Hosté zatím na venkovních hřištích neodehráli špatná utkání a také si jako nováček v soutěži dokázali na podzim odvézt ze hřišť soupeřů krásných 9 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

V prvním poločase se spíše bojovalo na těžkém terénu a hra se odehrávala po většinu herního času pouze mezi vápny. Ukazoval se také fakt, že na sebe narazili sousedé z tabulky. Domácí předvádí slušné výkony převážně na svém hřišti a hosté zase dokáží zabojovat na hřištích soupeřů. I v tomto zápase tomu nebylo jinak a byli to právě hráči ze Žabovřesk, kteří zahrozili dvěma standartními situacemi, ovšem P. Pokorný i V. Hrabčák hlavičkovali nad. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se každý tým prosadil jednou

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu, ovšem už bylo o něco více šancí na obou stranách. Domácí hráči si nebezpečné situace vytvářeli po přímých kopech mířících do vápna, hosté zase hrozili po několika akcích z křídelních prostor a standartních situacích. I první gól se povedl vstřelit hostujícím hráčům v 74. minutě, kdy souboj u postranní čáry vyhrál D. Smejkal, rozehrál akci a po ose L. Formánek a J. Pilný se dostal míč na vápno k volnému Pavlu Pokornému, jenž přesně zakončil k tyči - 0:1. Hostující obrana pracovala výborně a domácí ofenzivní hráče do větších šancí nepouštěla. Až do 78. minuty, když domácí zahrávali přímý volný kop a snajpr Robert Fošum poslal míč kolem zdi na protější tyč za gólmana M. Škaroupku - 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Myslím si, že zápas v prvním poločase příliš fotbalových akcí a šancí nenabídl. Po půlce už bylo utkání fotbalovější a řekl bych, že si za svůj výkon v dnešním zápase odvážíme z Lokomotivy zasloužený bod.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - P. Kříž [-] , S. Smrž [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , J. Weinreb [-] , T. Kvěch [-] , T. Kadlec [-] , T. Choutka [-] , P. Fantyš [-] , J. Zýka [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - M. Vašíček [-] , J. Pilný [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 10. J. Hála , 43. J. Hála , 47. T. Hála , 55. P. Božovský .
Hráči zápasu: L. Kuruc , R. Fošum - J. Pilný , P. Pokorný , V. Hrabčák .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - BOBEK Petr (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Hučík Marek: 1 - Nemá smysl komentovat, snad to bylo naposledy ...
Hrací plocha: 2
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Lokomotiva ČB B: 7
Výkon hostů - TJ Sokol Žabovřesky: 7
Hráč utkání - domácí: Pavel Kříž
Hráč utkání - hosté: Pavel Pokorný

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:52
Petr Kubát

Expert: Petr HLUBOCKÝ
Tip experta: výhra hostů

Hostující tým potvrdí dobrou bilanci z venkovních utkání a odveze si tři body za výhru.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:51

Tip: výhra domácích