Borovany na domácím hřišti podlehly Trhovým Svinům "B"


Branky


21

Borovany sice v posledním kole podlehly na hřišti Neplachova, což ale nic nemění na tom, že druhá polovina podzimní části jim vyšla lépe, jak úvod sezóny a poctivými výkony se bodově dotáhly na klidnější střed tabulky. Trhové Sviny "B" do Borovan zase přijely se zajímavou vizitkou mužstva, které z 5 venkovních zápasů na podzim nedokázalo na hřišti soupeře ani jednou zvítězit, na druhou stranu ve 4 případech neprohrálo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevydařený první poločas domácích a 3 góly hostů

Od začátku zápasu hosté vlétli na domácí tým a brzy začali být nejen lepším ale hlavně i produktivním týmem. Ve 4. minutě nedokázali při standartní situaci z pravé strany domácí hráči pokrýt náběh hostů do vápna a nehlídaný Jakub Kostohryz otevřel hlavou skóre - 0:1. V 10. minutě zahrávali domácí rohový kop, ale zakončení k jejich smůle skončilo na břevně odkud se míč odrazil před brankovou čáru a vyrovnání nepřišlo. Poté se nějaký čas nedařilo ani jednomu z mužstev gólově prosadit až do 26. minuty. V tomto čase se u pravé postranní čáry lehce uvolnil přes dva domácí hráče Ondřej Hruška a poslal tým hostů do dvougólového vedení - 0:2. Chvilku poté asi ve 30. minutě dostali možnost ke snížení domácí hráči, když po faulu ve vápně rozhodčí odpískal proti Trhovým Svinům "B" pokutový kop. Míč si na značku postavil domácí kapitán Miroslav Račák, ale na slabý pokus alá Antonín Panenka si uprostřed brány počkal brankář K. Brůha a penaltu zneškodnil. Za dalších 10 minut přišel trest a hosté nasměrovali třetím gólem zápas na vítěznou cestu. Ve 39. minutě po několika nedůrazných odkopech z domácího vápna se podařilo míč dotlačit do sítě hostujícímu útočníkovi Davidu Tisoňovi - 0:3.

Domácí už pouze snížili

Do druhého poločasu vstupovali hosté s luxusním náskokem tří branek a čekal je, dalo by se říct, snadný úkol, aby si už výhru nenechali utéct mezi prsty. Domácí šli do druhého poločasu sice s tím, že budou hrát vabank, aby se stavem něco udělali a hrál se tak fotbal nahoru dolů, ale když k tomu přičteme bezchybné výkony obou brankářů, kdy další branku za svá záda už nepustil domácí V. Knechtl a na druhé straně působil jistě a bezchybně hostující gólman a kapitán K. Brůha, zápas se tak v podstatě rozhodl už v první půli. Na hostující obranu vyzrál už jen Martin Tomášek, jenž si v 60. minutě naběhl na dobře zahraný rohový kop F. Faktorem a hlavou se mu podařilo alespoň kosmeticky upravit stav zápasu - 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Sviny dnes hrály opravdu dobře a bylo znát, že měly v sestavě i pomoc několika pendlů z A-týmu. V první půli nás jednoznačně přehrály a stav 0:3 se pak už těžko otáčí. Ani nabídnutá a následně neproměněná penalta nám nepomohla. Ve druhé půlce se hrál sice otevřený fotbal, ale soupeř hrál zodpovědně zezadu, navíc výborně chytal brankář Brůha a výsledek si soupeřovi hráči zkušeně pohlídali.




Místo: Borovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špelina Miroslav - BRÁZDA Petr (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - ŠPELINA Miloslav: 4
Občerstvení - nápoje: 10
Hrací plocha: 9
Zázemí: 10
Výkon domácích - FK Calofrig Borovany: 3
Výkon hostů - TJ Spartak Trhové Sviny B: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Bohuslav Němec - 2, Vít Pileček - 5, David Babka - 6, Filip Faktor - 4, Aleš Fencl - 5, Bohumír Kratoška - 4, Petr Langer - 4, Jakub Čermák - 2, Miroslav Račák - 4, Radek Malík - 3, Martin Tomášek - 3,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:02

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:52
Petr Kubát

Expert: Petr HLUBOCKÝ
Tip experta: remíza

Derby utkání sousedů v tabulce skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:51

Tip: výhra hostů