6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borci z Římova si lehce poradili na úvod sezóny s rezervním týmem a nováčkem soutěže z Trhových Svin


Branky


23. M. Kollár , 39. J. Martiš , 41. F. Kukačka , 45. M. Kollár , 70. M. Kollár (p.) , 87. P. Štrajt
18

V zápase, který nakonec nabídl šest gólových okamžiků, dominovali hráči domácího týmu z Římova a ukázali hostujícím hráčům z Trhových Svin, že jako nováček soutěže to v OP nebudou mít vůbec jednoduché...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla zlomovou částí zápasu

Prvních deset minut zápasu bylo opatrných, ale ve 12. a hned v 15. minutě zahodili domácí dvě velké šance. Nejprve Koupal netrefil z malého vápna branku a podobně se vedlo i Štrajtovi J. Poté se dostali po chybě domácích hráčů do vyložené šance i hosté, ale v koncovce vyšli na prázdno. To byl nejspíš zlomový moment utkání, protože od té doby začal domácí tým soupeře přehrávat, což vyústilo ve vedoucí gól, kdy ve 23. minutě po centru Martiše skóroval Kollár - 1:0. Poté tlak a vytváření si šancí z domácího pohledu pokračoval. V závěrečné desetiminutovce první půle se rozhodlo o výsledku utkání. Nejprve Kukačku zázračně vychytal mladý gólman hostí, ale vyražený míč uklidil do branky Martiš, to probíhala 39. minuta - 2:0. Aktivní Kukačka se dočkal o dvě minuty později ve 41. minutě, kdy zakončil k tyči střelou z vápna po přihrávce Froňka - 3:0. Aby toho nebylo málo, v 45. minutě se trefil opět Kollár z přímého kopu a do kabin se šlo rozhodně veseleji domácímu týmu za stavu - 4:0.

Domácí hráč Kollár uzavřel hattrick

Do druhého poločasu domácí vystřídali čtyři hráče, což využil hostující tým a hra se alespoň pro oko diváka na hřišti vyrovnala. Jenže ke smůle hostí z Trhových Svin tento optický jev trval přibližně dvacet minut, než se projevila únava a domácí hráči se herně srovnali a na hřišti začali opět dominovat. Z toho vyplynul v 70. minutě faul ve vápně na domácího záložníka Kollára, který si vzal osobně exekuci pokutového kopu na starost a dovršil tak své třígólové představení - 5:0. V závěru zápasu se ještě stihl mezi střelce zapsat domácí Petr Štrajt a zakončil po parádní přihrávce Kukačky - 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Super začátek do sezony jak výsledkově tak po stránce předvedené hry. Potěšující zprávou pro nás bylo i to že se sešlo dost fanoušků, kteří hnali kluky po celý zápas dopředu, i jim patří dík.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Jiří Tůma ( nehrající hráč ): Zápas se nám vůbec nevydařil a ve všem jsme byli horší. K zápasu jsme odjížděli bez několika opor, což se také projevilo na výsledku. Celkově nám chyběl pohyb a všude jsme byli pozdě. Naše akce končily na soupeřově vápně, chyběla nám finální přihrávka. I když druhý poločas byl od nás lepší, přesto jsme dvakrát inkasovali po našich chybách. Do dalšího zápasu máme čas na všem zapracovat.



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - - F. Kukačka [-] , M. Kollár [-] , P. Havlíček [-] , L. Froněk [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , D. Pechánek [-] , J. Martiš [-] , P. Maršík [-] , M. Koupal [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - J. Gažák [-] , J. Vodička [-] , D. Tisoň [-] , F. Štrachal [-] , J. Valter [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Petr [-] , F. Pavel [-]

Hráči zápasu: F. Kukačka , M. Kollár .
Místo: Římov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zevl Karel - KORCH Jiří (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Kubát Petr
Tip experta: výhra domácích

V tomto střetnutí budeme moci sledovat konfrontaci mezi loňským nováčkem soutěže, který se hnedle zabydlel ve vrchních patrech tabulky s nováčkem z Trhových Svin, kde se postup do OP vydařil letos. Po loňském slušném 6. místě v soutěži ale favorizuji opět domácí tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích