3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatné se událo v poslední desetiminutovce


Branky


36

Duel mezi Dobříší a Přešticemi fotbalové krásy moc nenabídl. K vidění bylo málo šancí a vše podstatné se stalo až v poslední desetiminutovce. Kvalitně slabší utkání musely rozhodnout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól byl jediným světlým momentem

Kdo se těšil na pohledný a akční fotbal, byl zklamán. Alespoň ze začátku. Z hostujícího celku se o první střelu pokusil Skála, mířil ale vysoko nad. Na druhé straně to zkoušel z přímého kopu Dort, i on ale mířil do podobných míst. Světlějším okamžikem bylo uvolnění Kozohorského, který ale slabou střelou Růžičku neohrozil. Do první větší šance se dostal V. Šrain, u míče byl ale včas Mudra a odkopl ho do bezpečí.

 

Vše podstatné v první půli se odehrálo ve 36. minutě. Strejček obral o míč domácího kapitána Talůžka a vybídl Zdeňka k zakončení do prázdné branky - 0:1. Více první poločas nenabídl, a tak se zejména hostující diváci mohli těšit alespoň z jedné branky.

Dramatický závěr

Ve druhém poločase mohly Přeštice odskočit, ale Strejček nejprve samostatný únik zakončil vedle a následně mu ve skórování zabránil skluzem Liška. Další šanci měl z přímého kopu Duchek, ale střelu skrz zeď lapil Jechort. Vše podstatné se stalo až v poslední desetiminutovce. Střeleckým pokusem se prezntoval V. Šrain a Dort, brankář Růžička byl ale na místě.

 

Dramatický a gólový závěr nabídlo posledních pět minut. V 85. minutě centroval Liška, hostující defenziva neodstavila od míče Talůžka a z toho těžil doklepnutím Matějka - 1:1. Krátce poté šly Přeštice znovu do vedení. Přibáň našel za obranou Beštu a ten se tváří tvář Jechortovi nemýlil - 1:2. Už se zdálo, že si hosté vedení udrží, ale opak byl pravdou. V závěrečném tlaku mířil Horáček nad branku. Přímý kop v posledních vteřinách z kopačky V. Šraina mířil na Dorta, který hlavou poslal zápas do penalt - 2:2.

Plusový bod zůstal doma

Za Dobříš se prosadilo všech pět hráčů. Úspěšný byl Dort, Masopust, V. Šrain, J. Šrain a Horáček. Za Přeštice překopl branku ve druhé sérii Bešta a to rozhodlo o plusovém bodu pro domácí.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Martin Šrain, trenér: "Hráli jsme příliš opatrně a bázlivě. Schází nám hlavně Štěpán Maryška, na kterého hráči spoléhají. Ani soupeři se příliš nedařilo. Využil však dvě chyby v obraně. Remíza je spravedlivá a mužstvo můžu pochválit pouze za bojovný výkon v závěru utkání."

FK ROBSTAV
Pavel Bočan, vedoucí týmu: "Byl to vyrovnaný zápas. V prvním poločase jsme byli lepší, ale nechali jsme si dát dva góly v závěru po vlastních chybách."



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - P. Kozohorský [-] , J. Liška [-] , R. Talůžek [-] , R. Procházka [-] - D. Pokorný [-] (75. J. Horáček [-] ) , J. Šrain [-] , P. Junek [-] (46. O. Matějka [-] ) , V. Šrain [-] - F. Dort [-] , J. Karas [-] (75. P. Masopust [-] ) -

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] , T. Skála [-] , T. Kristl [-] (57. Z. Sýkora [-] ) , I. Blahoudek [-] (90. S. Staněk [-] ) , M. Strejček [-] (75. P. Bešta [-] ) , M. Zdeněk [-] , J. Kulhánek [-] (65. T. Přibáň [-] ) , J. Milota [-] , J. Duchek [-]

Hráči zápasu: M. Strejček .
Počet diváků: 348. Rozhodčí: Štefan Michal - MACHÝČEK Lukáš, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dobříš se bude chtít oklepat z prohry ze Sedlčan. V domácím prostředí se jí to povede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích