2:7
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Rapidu odolávala béčku Zruče jen v prvním poločase, po přestávce přišla hostující kanonáda


Branky


16. P. Kovářík , 39. J. Holík - 18. M. Polák (p.) , 25. K. Kazda , 47. K. Trnka , 56. K. Kazda , 71. K. Kazda , 82. M. Polák , 90. M. Polák
12

Fotbalisté B-týmu Rapidu museli v souboji s rezervou Zruče skousnout vysokou porážku 2:7. Té přitom po první půli nic nenapovídalo, do šaten se totiž šlo za nerozhodného stavu 2:2. Druhé dějství však hosté zcela ovládli a dokráčeli k nakonec jednoznačné výhře, na níž se hattricky podíleli Matěj Polák a Karel Kazda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla po dvou gólech na každé straně

Ve Zruči se na jaře potýkají s nedostatkem brankářů, který většinou řešil veterán Hodan. Tentokrát však nebyl k dispozici ani on a mezi tyče tak musel třiačtyřicetiletý Zdeněk Boháč, který jinak nastupuje v poli. Boháč však svůj tým hned v úvodu podržel velmi dobrým zákrokem, kterým pro svůj tým uhájil bezgólový stav. V 16. minutě už kapituloval po střele Petra Kovaříka, ale hostům se podařilo rychle vyrovnat. O dvě minuty později totiž proměnil pokutový kop Matěj Polák. Zruč pak byla lepším týmem a ve 25. minutě zásluhou Karla Kazdy i otočila skóre. Další příležitosti už však fotbalisté Zruče neproměnili a ve 39. minutě přišel trest – Jan Holík srovnal na 2:2.

Zruč zcela ovládla hru a zaslouženě zvítězila

Nástup do druhého dějství Zruči vyšel výborně. Hned ve 47. minutě totiž strhl vedení na její stranu Karel Trnka. V 56. minutě navíc zvýšil Karel Kazda, a když stejný hráč dokonal dvacet minut před koncem hattrick, bylo o vítězi jasno. Hosté hráli s chutí a nepolevovali v ofenzivní hře. Jejich aktivita jim pak vynesla i druhého autora hattricku. Ke Kazdovi se přidal i Matěj Polák, jenž dvěma zásahy navýšil skóre na konečných 2:7. Rezerva Zruče si tak odvezla naprosto zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): Celý zápas jsme byli lepší. V prvním poločase to končilo na našem neproměňování šancí, po přestávce jsme je už konečně proměňovali. Rapid měl v první půli tři šance a dal dva góly. Chtěl bych pochválit našeho brankáře Boháče, který v bráně při našich problémech gólmany jen zaskakoval.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Vacín [-] - M. Matoušek [-] , D. Tarhaj [-] , P. Kovářík [-] , J. Holík [-] , M. Sahaj [-] , P. Liška [-] (69. P. Baroch [-] ) , K. Veber [-] , V. Kosmata [-] , J. Hlaváč [-] , O. Baroch [-]

TJ Zruč B
Z. Boháč [-] - P. Záhořík [-] , K. Trnka [-] , K. Kazda [-] , P. Hucl [-] (46. J. Mastný [-] ) , M. Klail [-] (61. P. Schwarz [-] ) , M. Polák [-] , J. Trnka [-] (46. M. Lang [-] ) , V. Mařík [-] (46. P. Musil [-] ) , V. Pavel [-] , M. Trnka [-]

ŽK: 61. P. Musil .
Hráči zápasu: M. Polák , K. Kazda .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ADAMČÍK Miroslav, MINAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jasné tři body pro nás. :) Ne vážně, věřím, že vyhrajem, i když nedělní termín pro venkovní zápasy nám příliš nesedí a určitě nebudeme v top sestavě. Čtyři prohry, jako na podzim, už jsme si na jaře vybrali ;)

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů