T. Linda 36. (vl.)
M. Klement 53.
M. Klement 84.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 14:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov prolomil sérii proher, porazil Druztovou!


Branky


36. T. Linda (vl.) , 53. M. Klement , 84. M. Klement - 28. L. Paďour
0

Fotbalisté Vochova zakusili poprvé od konce září radost z vítězství! Na domácí půdě totiž zdolali 3:1 čtvrtou Druztovou a opustili poslední místo tabulky. Utkání zlomil po přestávce dvěma góly domácí kanonýr Martin Klement.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili v první půli oba góly, ten druhý byl však vlastní

Vochov naposledy zvítězil 24. září loňského roku, kdy na domácím hřišti přehrál 2:1 Litice. Od té doby si připsal devět porážek v řadě. Tuto nelichotivou sérii Vochovští prolomili až v souboji nováčků proti Druztové.

 

Utkání přitom nezačalo pro hosty zle. Ve 28. minutě je dokonce poslal do vedení Lukáš Paďour. Domácí ale hráli s chutí. Oproti závěru podzimu na hřišti bojovali, rvali se o každý míč a ve 36. minutě jim pomohlo k vyrovnání i štěstí. Míč si totiž srazil do vlastní brány obránce Druztové Tomáš Linda.

Klement rozhodl zápas dvěma góly, hosté neproměnili penaltu

Po změně stran už hráli především Vochovští fotbalisté. Na trávníku se naplno projevila jejich touha po vítězství. Hned v 53. minutě k němu domácí přiblížil svou trefou Martin Klement. Matně hrající hosté ještě mohli srovnat, ale nedokázali proměnit pokutový kop a to byl asi zlomový moment utkání. Domácí byli jinak lepším týmem a jejich výhru v závěru zpečetil svou druhou trefou v zápase kanonýr Martin Klement.

 

Vochov se tak díky výhře posunul v tabulce na předposlední třinácté místo, Druztová zůstala pátá. V příštím kole Vochovští zajíždějí do Dýšiny. Celek Druztové přivítá Chrást.

 



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (vedoucí mužstva): Těšili jsme se na první body, které po dlouhé době získáme a o to jsme radši, že jsme je získali s mančaftem ze třetího místa a naším rivalem z loňského roku, kterého jsme nebyli schopní ani jednou porazit. Bylo to i trochu se štěstím, protože soupeř nedal penaltu a mohl zápas zdramatizovat, ale měli jsme určitě více šancí, než oni. Kluci si to tentokrát po právu zasloužili. Za předvedenou hru bych chtěl pochválit celý tým… Na podzim jsme měli nějaké vnitřní problémy, včetně osmi dlouhodobých marodů. Přes zimu jsme to nějak dávali dohromady. Na Smíchově jsme to ještě nezvládli, ale věřím, že teď už to bude lepší.

TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): Zápas se nám nepovedl. První poločas byl ještě jakž takž. Ve druhém jsme ale vyklidili pole a ještě neproměnili penaltu. Ta byla za stavu 1:2 a možná by to ještě dopadlo jinak. Soupeř byl ale lepší než my, vyhrál zaslouženě. Měli větší chuť po vítězství.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Beran [-] - . Koželuh [-] , T. Mottl [-] , F. Krejčík [-] , M. Ausberger [-] (60. N. Zikmund [-] ) , D. Konáš [-] , M. Klement [-] , T. Hošek [-] , J. Fiala [-] , J. Dvořák [-] , J. Calta [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] (60. J. Hauptmann [-] ) , J. Zeman [-] (72. D. Roubal [-] ) , L. Paďour [-] , P. Jirka [-] , L. Denk [-] (84. J. Ilgner [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , O. Kosa [-] , P. Fischer [-]

ŽK: 18. T. Hošek , 64. J. Dvořák - 26. T. Linda , 69. J. Hauptmann .
Hráči zápasu: M. Klement .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ADAMČÍK Miroslav, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.