Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhrál hostující Suchdol


27

Před výbornou diváckou kulisou a bohatou návštěvou 120 diváků se hrálo očekávané derby domácího společného týmu Halámek/Hranic proti Suchdolu nad Lužnicí notně posíleného o pendly z áčka. Na výkonu hostů to bylo znát především v první půli, kde byli lepší a stačilo to na tři body. Domácí ve druhé půli zabrali a naopak byli lepší oni, výsledkem však bylo "pouhé" nastřelení celkem tří tyčí a to bylo málo. Proti byl hlavně suchdolský gólman Kanděra, který byl mužem zápasu a domácí vychytal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyzněl lépe pro hosty

Aktivněji do zápasu vstoupili domácí, i přesto, že hosté byli hodně posíleni o pendly z áčka. První dlouhý míč na Michala Slavíka za obranu hostující gólman Kanděra neodvrátil bezpečně pryč a dobíhající Roman Cigáň si uměl poradit a v 15. minutě poprvé rozvlnil síťku, když obratně obloučkem zavěsil 1:0. Oba jmenovaní byli pro své týmy klíčovými hráči v pozdějším průběhu. V 18. minutě si postavil k zahrání trestného kopu balon domácí Ladislav Slavík, trefil nádherně šibenici, ale ještě lepším bravurním zákrokem se poprvé ukázal hostující gólman Kanděra, který sice nevelkého vzrůstu, zato s mrštností se vyšvihl a balon vyškrábl na tyč a poté se štěstím ven z brány. Pak se pomalu začali dostávat více do hry hosté a jejich "áčková" záloha přehrávala domácí. K tomu jim však také dopomohli hrubé chyby domácí obrany a po špatně zahraném ofsajd systému se dostal k míči Lukáš Štěpánek a ve 24. minutě bylo srovnáno 1:1 když obloučkem přehodil Záviše. O deset minut později bylo pro Halámky ještě hůře, opět se skvěle uvolnil Štěpánek a otočil skóre ve prospěch Suchdola 1:2. Hosté si poločas pohlídali a do šaten odcházeli spokojenější.

Suchdol odváží všechny body z Halámek

Halámky do druhé půle vstoupily opět lépe a v 55. minutě mohly srovnat, L. Slavík se ocitl sám před Kanděrou, tvrdě vystřelil, ale hostující brankář byl připraven a znovu vyrazil. V 64. minutě se podruhé skvěle ukázal domácí R. Cigáň, když na hranici velkého vápna dobře vystřelil, ale opět proti byl Kanděra a jeho střelu vyškrábl na břevno. Z následného rohu pak Michal Slavík hlavou těsně minul. Úvodní minuty tak patřili domácím, nedokázali to však přetavit ve vyrovnání. Důkazem toho bylo druhé břevno v zápase a vlastně třetí tyč domácích, když v 67. minutě centr L. Slavíka trefil jeho bratr Michal hlavou právě pouze do břevna. A konečně v 75. minutě další trestný kop L. Slavíka zase zneškodnil Kanděra a z dorážky již domácí neuspěli. Z hostujícího gólmana už byli domácí zoufalí, doslova je dnes vychytal. Hosté do té doby byli pouze účastníky a domácí smolaři, kteří byli sice ve druhé půli lepší, ale skórovat nedokázali. Suchdol se na posledních 15 minut oklepal a několikrát zatopil domácím. Kdyby hostům nechyběl pověstný klid na kopačkách mohli o osudu utkání definitivně rozhodnout, příležitosti měli, ale bránu vždy minuli. V dobrém světle se ukazovali především střídající mladíci bratři Trmalové. Ani oni však skórovat nedokázali, domácí již neměli sílu na srovnání a tak si tři důležité body odvážejí hosté.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Věděli jsme, že hosté přijedou posíleni o některé hráče z jedničky, což se potvrdilo a hlavně v první půli byl Suchdol lepší. I když jsme vedli golem našeho nejlepšího hráče Cigáně, bylo to málo na vítězství, další jsme nedokázali přidat, smůlou byli tři nastřelené tyče. Naopak Suchdol dokázal potrestat dvě naše hrubé chyby a to mu stačilo. Dále jsme se sice snažili a dovolím si tvrdit, že ve druhé půli jsme byli naopak lepší mi. Proti však stál nejlepší hráč na hřišti hostující gólman Kanděra, který předváděl vynikající zákroky a vychytal naše hráče. Ke konci nám docházeli síly, hosté omladili střídáním a v závěru byli opět nebezpeční. Ani oni však již neskórovali a tak o osudu utkání rozhodl první poločas.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že je nutné bodovat abychom se na Halámky bodově dotáhli a malinko se "odpíchli" odspodu tabulky. Začátek se nám moc nevyvedl, inkasovali jsme branku ale naštěstí nás L. Štěpánek svými dvěma brankami dostal do vedení, které jsme poté uhájili do konce zápasu. Halámky byly silným soupeřem a nechybělo jim mnoho ke zvrácení konečného výsledku.



Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - P. Kollmann [-] , J. Macho [-] (87. P. Herzog [-] ) - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , R. Adensam [-] , P. Novák [-] - M. Svoboda [-] (37. R. Herzog [-] ) , L. Slavík [-] - R. Cigáň [-] , A. Havel [-] (63. P. Lacko [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , J. Záruba [-] , L. Štěpánek [-] (46. K. Trmal [-] ) , P. Krejčí [-] (75. T. Potěšil [-] ) , L. Kuchyňka [-] , M. Havelka [-] (56. D. Trmal [-] ) , J. Heřman [-] (87. P. Gladics [-] ) , M. Dunaj [-] , M. Matějček [-] , L. Hešík [-]

ŽK: 68. R. Cigáň , 70. M. Slavík , 72. P. Novák - 15. J. Heřman , 38. J. Záruba , 80. R. Gorný , 88. P. Gladics .
Hráči zápasu: R. Cigáň - L. Štěpánek , V. Kanděra .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VALEŠ Radek, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Ondřej Dokulil
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k tomu, že áčko Suchdola hraje v sobotu, tak určitě přiveze nějakou posilu na skoro derbíčko. Suchdol má dvě remízy a když jsem viděl jejich sílu na středu, celkem věřím jejich výhře. Navíc Halámky mají zraněné z posledního zápasu. Záleží však na sestavě Suchdolu.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Halámkám se povedl minuký zápas a budou chtít na něj navázat.

Tip: výhra domácích