1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.11.2017 13:00

12.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tečku za podzimní částí udělali v Rakovníku


Branky


0

Těžké hřiště, nula gólů. Poslední utkání podzimu si rakovničtí fanoušci moc neužili, přesto ze zápasu alespoň vytěžili dva body, když zvládli pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podzim fotbalu nenahrával

Dohrávka dvanáctého kola se odehrála poslední listopadovou sobotu za typicky podzimního počasí i stavu hřiště. Vstup do zápasu byl vcelku vyrovnaný, ale postupem času získávali domácí územní převahu, když soupeře několik minut nepustili za půlku hřiště. V úvodní dvacetiminutovce měli Rakovničtí velké množství standardních situací, ze kterých hostům zatápěli. První žlutá karta, hodilo by se říci více oranžová, padla ve 12. minutě po tvrdším faulu a přerušení hry na půlce, když Tvrz zastavil rychlý protiútok hostů.

 

V obrovské šanci se za chvíli zjevil po rohovém kopu Gašpárek, který zakončoval z těžké pozice. Už se zdálo, že míč skončí v síti, na poslední chvíli ho ale vyhlavičkoval Lerch na další rohový kop. Po něm se dostal k odraženému míči Pucholt, jeho střelu mířící do sítě zastavila opět hostující defenziva na poslední chvíli.

 

Další příležitostí domácích byla hlavička Červeného, se kterou si ale poradil Hřebejk. Poté se už nehrál příliš pohledný fotbal, čemuž také nepomohl stav hřiště a počasí. K vidění byly ostré souboje a fauly, žádná šance však už za zmínku nestojí. Do kabin se tak odcházelo bez branek.

Marná radost domácích

Druhý poločas plynule navázal na ten první. Hrálo se převážně mezi vápny, dlouho bez ohrožení obou brankářů. Kabele na domácí straně neměl de facto žádnou práci, jeho protějšek čelil pouze přízemní střele Pucholta za vápnem, kterou ale zalepil. Čas plynul a útočné snažení obou celků končilo buď nepřesností, nebo na bránících hráčích.

 

Za zmínku však stojí poslední minuta hry a přímý kop Pucholta z levé strany. Centr přizvedl hlavou Holub, ale jen do vzduchu. Míč padal přesně do rukavic Hřebejka, který si řval klasické brankářské "já". Do souboje ale vletěl domácí kapitán Severin a v souboji s Hřebejkem byl úspěšnější. Rakovničtí se šli radovat, na stadionu se už pouštěla znělka oslavující gól domácích a za rozhodčím Dudou se seběhli snad všichni hostující hráči s protestem. Konečné rozhodnutí hlavního sudí byl útočný faul a hned v zápětí byl odpískán konec. Radost domácích tak vyhasla a o dělbě bodů rozhodovaly pokutové kopy.

Lepší nálada na dokopnou

Alespoň v rozstřelu se mohli fotbalovější Rakovničtí radovat ze zaslouženého druhého bodu. Penalty ovládli v poměru 6:5 a přezimují na druhém místě tabulky.

 

Autor: Tomáš Pešek, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Brankář Tomáš Pešek: "Prvních dvacet minut bylo v náš prospěch, bohužel jsme nedokázali své šance proměnit. Na poslední chvíli se vždy povedlo někomu z hostujících míč směřující do brány vytěsnit mimo. Hra se poté srovnala, k vidění nebylo ani moc šancí. Hrálo se celkem tvrdě z obou stran. Terén ve spolupráci s počasím kvalitě utkání také moc nepomohl, spíše naopak. Ve druhé půli to také pro oko diváka nebylo příliš lahodící. Jediným vzrušujícím momentem byl samotný závěr, když se nám podařilo dostat míč do sítě, ale gól nebyl uznán kvůli útočnému faulu. Všichni jsme se už radovali, ale musím říci, že se opravdu jednalo o útočný faul. Nakonec rozhodly penalty, když hosté, tuším, v 6. sérii neproměnili a my jsme ty dva bodíky urvali. Nyní před sebou máme dokopnou, takže v našem královském městě bude nejspíš rušno (smích)."




Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - R. Hamouz [-] (79. J. Čech [-] ) , M. Schwendt [-] , Š. Spal [-] , P. Besta [-] , P. Tvrz [-] , R. Gašpárek [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (78. C. Nwogu [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Krupička [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - D. Lerch [-] , M. Markytán [-] , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] , M. Bartoš [-] (88. D. Samek [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , R. Otepka [-] (86. J. Rezek [-] ) , M. Otepka [-] , L. Holub [-]

ŽK: 12. P. Tvrz , 76. J. Severin - 55. J. Píša , 69. M. Tušer , 90. M. Otepka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: DUDA Miroslav - JANOCH Marek, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.