Srubec si vyšlápl na Olešník B


Branky


0

Srubec nepřijel k temelínským věžím v roli favorita tím spíš, že na venkovních hřištích se mu obvykle daří méně. Nicméně všechny předpoklady vzaly za své a hosté si odvezli velmi cenné tři body, když se domácí nedokázali gólově prosadit ani jednou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Zápas sliboval kvalitní podívanou, neboť Srubec loni ukázal, že se s ním musím počítat a bude atakovat příčky nejvyšší. Jen vinou venkovních zápasů neměl bodů ještě více. Jenže kde ty loňské sněhy jsou… I Olešník B/Temelín, nově vzniklé mužstvo asi nedopustí anabázi z minulé sezóny, kdy se stalo, že kvůli malému počtu na jeden ze zápasů ani nepřijelo.  V prvním poločasu se hrál vyrovnaný fotbal. Oba soupeři čekali, s čím přijde ten druhý, ačkoliv diváci mohli vidět takové náznaky šancí, oba brankáři, Cihla i Korbel, uhájili čisté konto. Domácí dirigoval ze středu pole Hrdina, hosty zase z postu stopera Korotvička.

Rozdílovou branku dal Korotvička

I ve druhé pětačtyřicetiminutovce nebylo vyložených šancí mnoho. Jak čas ubíhal, bylo více než jasné, že první branka hodně napoví o osudu utkání. A radovat se mohli Srubečtí. V 51. minutě zahrávali rohový kop, odražený míc vrátil do ohně Jakub Leština a míč si našel obrovitý Korotvička – 0:1. Ten jen podtrhl svůj podařený výkon. A v 65. minutě přišel rozhodující, druhý gól hostů. Muzika centroval do pokutového území a Dittrich se hlavou dokázal prosadit a překonat Cihlu – 0:2. Olešník B se zápasem snažil ještě něco udělat, bohužel pro ně jim branka přána nebyla. Srubec odehrál velmi dobré utkání a svoji formu bude chtít potvrdit v příštím kole s Novými Hrady. Olešník B zajíždí na půdu Dobré Vody, jenž je zatím na chvostu tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér Srubce): Do Temelína jsme jeli hlavně neprohrát. Podařilo se nám hrát ale velmi konsolidovaně a byl to asi náš nejlepší venkovní zápas vůbec. Chtěl bych pochválit nestárnoucího Kalinu a Korotvičku, kteří vyčnívali nad ostatními.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - VORNAY Petr (N), ČEČKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.