3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená vyprovodila Starou Hlínu rozdílem třídy


Branky


0

Šlágr kola ve kterém přívítala domácí Studená druhou Starou Hlínu. Očekával se vyrovnaný souboj a tahanice o druhé místo v tabulce okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Studené

Stará Hlína po posledních čtyřech vyhraných zápasech narazila tentokráte na soupeře ze Studené a při pohledu na tabulku se očekával vyrovnaný duel. Od začátku utkání byli u balonu více hráči Staré Hlíny, kteří se snažili kombinovat. Naopak Studená hrála klasicky na nebezpečné brejky a napadala rozehrávku hostů. Takto se hrálo asi dvacet minut a domácím vyšla tato taktika skvěle. V 18. minutě otevřel skóre střelou v šestnácte Josef Šimánek, čímž vstřelil svůj třináctý gól v sezóně. Hlína se ani nestihla vzpamatovat a o minutu později předvedli domácí krásnou kombinaci, na jejímž konci byl střelec Tomáš Lindourek. Hosté se k nějaké větší akci dostali až v druhé dvacetiminutovce a největší šanci na snížení měli na konci prvního poločasu. Studená se poté dostala už jen k jedné větší příležitosti a to míči v cestě do brány zabránila hostující obrana. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0.

Domácí neinkasovali a přidali třetí gól

Po změně stran to vypadalo, jakoby domácím došel dech a Stará Hlína se dostala ihned do hry. Obrana Studené tak začala mít plné ruce práce. Hostům však nepřálo štěstí ke skórování. Dvě gólové šance Staré Hlíny skončily na brankové konstrukci a třetí příležitost skvěle zlikvidoval domácí brankář Karel Duchoň. Studená tak svou svatyni uhlídala a ještě před koncem zápasu svůj náskok navýšila. V 87. minutě se po rohovém kopu dostal míč k volnému Tomáši Přibylovi a ten razantní střelou uklidil míč do sítě. Utkání tak skončilo jednoznačným vítězstvím Studené 3:0, která díky tomu přeskočila právě Starou Hlínu a drží se tak na druhém místě.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Dnes se hrál fotbal, na okresní přebor, vysoké úrovně, čemuž přispěly oba týmy. Měli jsme v plánu Hlínu od začátku presovat a hrát velmi náročný fotbal, což se povedlo a do dvacáté minuty jsme vstřelili dva krásné góly a jednou nám obránce vykopl střelu z brankové čáry. Soupeře jsme prakticky nepustili na naší půlku. Od 35. minuty jsme podvědomě polevili a pustili ke slovu i velmi dobře kombinující Starou Hlínu. Kromě dvou náznaků jsme ovšem v prvním poločase mohli být klidní. Odehráli jsme nejlepší poločas podzimu. V druhém poločase jsme si vybrali daň za náročný způsob naší hry v první půlce a Hlína začala hrál lépe. Jednou se zaskvěl gólman Karel Duchoň a dvakrát nás zachránila tyč. Těsně před koncem se prosadil ještě patnáctiletý Tomáš Přibyl a pečetil na 3:0. Dneska jsme vyhráli zaslouženě, vítězství jsme si zasloužili za první poločas, kdy jsme vstřelili dva góly a další šance neproměnili. Nyní nás čekají dva těžké zápasy venku, v Bystřici a předehrávka v Klikově. My jsme s bodovým počtem velmi spokojeni a případný zisk bodů z těchto dvou zápasů bude navíc. V zimě budeme vyhlížet návrat kapitána Davida Adamce a kanonýra Libora Dvořáka.

FK Stará Hlína
Vladimír Hadač: Zápas ve Studené začal pro nás hrozně a prvních dvacet minut jsme prospali. Soupeř na nás vlítnul a my jsme se s tím vůbec nedokázali vypořádat. Až druhý gól v naší brance nás probral. Od nějaké 30. minuty jsme přebrali taktovku hry a začínali jsme soupeře přehrávat. V prvním poločase jsme si ke snížení stavu vypracovali dvě tutovky, ale ty jsme nedokázali proměnit. Ve druhým poločase už jsme hráli přesně to, co jsme chtěli a soupeře jsme zatlačili na jeho vlastní polovinu. Vypracovali jsme si s tím i spoustu šancí, ale nedokázali jsme žádnou z nich proměnit. V některých situacích nám chybělo i trochu štěstí, když jsme třikrát nastřelili brankovou konstrukci. Těsně před koncem utkání nám soupeř zasadil třetí direkt, když se prosadil po rohu. Utkání jsme si prohráli hned na začátku. Ale i přes nepříznivý vývoj jsme mohli zápas minimálně vyrovnat. Myslím, že výsledek neodpovídá dění na hřišti, ale fotbal se hraje na branky a v tom byl náš soupeř lepší.



Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - J. Pospíšil [-] , M. Bartoň [-] , M. Šimánek [-] (77. R. Popelínský [-] ) , L. Makovička [-] - J. Šára [-] (66. M. Pelej [-] ) , P. Maška [-] (86. K. Reidl [-] ) , T. Grausam [-] , T. Lindourek [-] - J. Šimánek [-] , K. Mitas [-] (83. T. Přibyl [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] (46. V. Marek [-] ) , R. Jičínský [-] - J. Šimkovský [-] (77. I. Nadberežný [-] ) , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] - M. Pfeifer [-] , O. Šrom [-]

ŽK: 55. M. Šauer , 55. R. Chmátal .
Hráči zápasu: K. Duchoň , L. Makovička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANÁK Pavel - BOČEK Petr, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.