Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly otočily duel v Hobzí, v závěru rozhodl Mazanec


Branky


23

Fotbalisté Starého Hobzí v rámci 16. kola nestačili na domácím hřišti na Novosedly 2:3. Ve čtvrté minutě poslal hostující tým tým do vedení Hrabal. Před koncem poločasu vyrovnal domácí Křivánek. Hobezské dostal po hodině hry do vedení Štibich, ale v 72. minutě Cahyna vyrovnal a v 76. minutě přisoudil všechny tři body svému týmu Mazanec. Hosté na jaře vyhráli podruhé, domácí na bodový zisk stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodným výsledkem

Konečně se hostům povedl úvod zápasu, kdy ve 4. minutě zatáhl míč k lajně Trachta a zpětnou přihrávkou vybídl k nádherné trefě dalšího dorostence Lukáše Hrabala pro kterého to byl první zápas za muže - 0:1. Těsně před před přestávkou domácí rychle rozehráli dlouhý aut do šestnáctky a střelou kolem gólmana Malého se prosadil David Křivánek - 1:1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin. 

Hosté si nakonec odvážejí všechny body

Čtvrt hodinky po přestávce se ujali vedení domácí, kteří rozehráli trestný kop za obranu hostů a zcela volný František Štibich neměl problém dopravit míč za záda golmana Malého - 2:1. Novosedly se ale nevzdaly a po deseti minutách bylo srovnáno. První roh Smolka ještě vyrazil domácí golman Seidl na další roh, ale ten následující už posadil krásně na hlavu Ondřeje Cahyny, který se trefil do šibenice - 2:2. Po chvíli hosté dokonali obrat, když Smolek nádhernou přihrávkou za obranu vybídl k úniku Josefa Mazance, který takovou šancí nepohrdl a upravil skore zápasu na 3:2 pro hosty. Novosedly vyhrály na jaře teprve podruhé a okupují devátou příčku, Staré Hobzí je poslední. 

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda): K důležitému zápasu jsme odjeli bez tří hráčů základní sestavy (Kreim, Pražák, Voldřich), ale s matadory Vohákem a Poborským. Úvod zápasu se nám povedl, pak jsme ale přestali hrát a domácí těsně před půlí srovnali a po přestávce šli dokonce do vedení. Poté se trochu zatáhl Vohák a dopředu šel Mazanec, kterého zásoboval perfektními pasy mladíček Smolek. Jsem rád, že dokážeme otočit nepříznivě se vyvíjející skóre zápasu a kluky chci pochválit za odmakaný zápas. Nyní nás čeká derby s Hlínou.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
T. Seidl [-] - V. Zejda [-] , L. Bouda [-] , R. Frelich [-] , Z. Fišer [-] - R. Brůžek [-] , D. Malášek [-] , A. Veverka [-] , D. Křivánek [-] - Z. Bican [-] , O. Lička [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - O. Cahyna [-] , A. Bumba [-] , J. Marsa [-] , M. Svoboda [-] - J. Mazanec [-] , L. Trachta [-] , D. Kroupa [-] , R. Losos [-] - L. Hrabal [-] , E. Vohák [-]

ŽK: 89. Z. Bican - 80. E. Vohák , 89. R. Poborský .
Hráči zápasu: D. Smolek , J. Mazanec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - TOMEČEK Josef, PAVLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích