SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 04.06.2022

0

Máme za sebu sebou 24. kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde!

Petr Smejkal ze Srubce chytil čtyři jasné góly a tím výrazně přispěl k výhře nad Loko ČB.

 

Karel Jindrle ml. Patří v obraně Zlivi k velké jistotě. Potvrdil to také proti Hluboké B, která si na obraně vylámala útočné zuby. Patrik Trník z Římova vsítil gól last minute proti Žabovřeskám a podepsal se pod důležité tři body ze soupeřova hřiště.  Jan Hekrdla ze Srubce potvrdil zase skvělou formu proti Loko B, kterému vstřelil dvě branky. Josef Procházka z Hluboké B vstřelil úvodní branku proti Zlivi, která nakonec na body nestačila.

 

V záložní řadě máme dva hráče z Borku. Ondřeje Vaníka, který vstřelil dvě branky do sítě Dobré Vody. Daniel Šťastný přidal dvě důležité asistence v druhé půlce a potrhl svůj kvalitní výkon. Matěj Fürst ze Zlivi se podepsal pod cennou výhru s osobním skóre 2 góly a 1 asistence. Marek Urban z Borovan odehrál velmi dobré a aktivní utkání proti Jankovu B. Daniel Kočer z Jankova B si zaskočil z A týmu zahrát za béčko a potvrdil své kvality. Byl nejlepším na hřišti a dirigoval hru svého týmu. Svou brankou nastartoval obrat.

 

Petr Vazač z Úsilného vstřelil proti Rudolfovu B vítěznou branku a podepsal se pod veledůležité tři body, které vyhoupli Úsilné z posledního místa.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.06.2022 11:37 do 08.06.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.