SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 11.09.2021

0

Páté kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Vysoké vítězství Hředel se zdá být na první pohled jasné a snadné. Opak je ale pravdou. Viktor Malinovský se blýskl několika pěknými a hlavně důležitými zákroky proti Kněževsi, čímž si řekl v top jedenáctce o své místo. Nutno však říci, že se dařilo i jiným brankářům. V konkurenci roztockého Hůly, zavidovského Kukly a řevničovského Peterky to neměl jednoduché. Hředelskou defenzivu vedl skvěle také Pavel Houdek. Právě díky těmto dvěma zástupcům udržely Hředle čisté konto.

 

Roztoky dokázaly v Pustovětech vyrovnat až v úplněm závěru. Z pozice stopera se na hrot vysunul Zdeněk Špimr a tento tah se projevil jako úspěšný. Své zkušenosti projevil jak v zadních řadách, tak v závěru v klíčovém momentě. Další zkušený stoper v sestavě kola se jmenuje Petr Vecka. I on se ukázal v dobrém světle a připsal si jako bonus pěkný gól. Levá strana Zavidova byla pro Lišany velkým nebezpečím. Svou premiérovou nominaci získal Jiří Hvězda. Petr Hovorka má skvělou kondici. Nedělalo mu problém absolvovat rakovnickou čtyřicítku a pak dát ještě plných devadesát. Třešničkou na dortu by byl gól, ke kterému měl blízko, ale jistě ho neurazí ani asistence.

 

Řevničovský Michal Beneš znovu ukázal, že je nadstandardním hráčem. Spartě pomohl dotáhnout těžký zápas s oslabeným Městečkem do vítězného konce. Na druhé straně předvedl skvělý výkon Jiří Urban. Ten se prosadil dvakrát a ukázal, že dokáže zastoupit kanonýra Šnídla, který musel střídat kvůli zranění. Luženskou zbraní byl Josef Vejvoda, který využíval své rychlosti, připsal si jeden gól a asistenci. Zavidovský Michal Petrů byl vždy ve správný čas na správném místě, výsledkem toho byly dva góly. Na závěr tu máme pětigólového Miroslava Hájka, který řídil demolici Senomat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2021 07:40 do 15.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.