SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 15.08.2021

0

Máme za sebou 1. kolo ve kterém se odehrálo několik překvapení. Kdo se probojoval do sestavy kola? To se dozvíte v následujícím článku. 

Pytel Martin - Při své premiéře za Borek podal jistý výkon proti Lokomotivě ČB a udržel v zápase čisté konto.

 

Ve stejném zápasa se svým rozvážným výkonem zaskvěl i Martin Leština. Vítězslav Jelínek z Nových Hradů celý zápas skvěle dirigoval mladé hráče nejen v obranné řadě a velkou měrou přispěl k vítězství nad Římovem. Bezchybným výkonem se zaskvěl i Jan Tušl z Rudolfova ,,B", který udržel čisté konto na hřišti Borovan. Posledním hráčem v obranné řadě je František Hekrda, který vsítil vítěznou branku Srubce proti Olešníku ,,B".

 

Jan Voráček z Jankova ,,B" se zaskvěl dvěma góly do sítě Zlivy, za kterou stejným způsobem válel Jakub Slavík, který si také připsal dva góly.  Úsilné dokázalo remizovat na hřišti silné Dobré Vody a velkou zásluhu na tom měl Jakub Čada, který organizoval hru celého týmu a dovedl ho k cenému bodu. Martin Kudláček vsítil dva góly do sítě Hluboké ,,B", kterým zajistil vítězství pro Žabovřesky. 

 

O jediný hattrick celého kola se postaral Martin Kocina z Rudolfova ,,B", který tak přispěl k demolici Borovan. Jakub Brousek dvěma góly definitivně zlomil odpor houževnatého Římova a zajistil víteství Nových Hradů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.08.2021 23:04 do 18.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.