SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 30.09.2018

0

V 8. kole OP Českobudějovicka se zrodila spousta zajímavých výsledků. Kupříkladu bezgólové zápasy mezi Žabovřesky – Olešník "B" a Neplachov – Trhové Sviny "B". Naopak střelnici si otevřeli na svém hřišti hráči Rudolfovské rezervy, když 8 góly vyprovodili soupeře z Borovan. Poté si dvě domácí výhry připsala mužstva Jankova "B" a Hluboké "B". Jediné těsné vítězství z pozice hostujícího celku si odvezl tým vedoucího Srubce ze hřiště Úsilného. Poslední zápas Lokomotiva ČB "B" – Zliv skončil dělbou bodů. Sestavu kola tedy po těchto všech zápasech ovládli především defenzivní hráči. Přestože byla i spousta výborných brankářských výkonů, o Hráče kola se může vždy poprat jen jeden ze zástupců tohoto postu, koukněte tedy, jaký výběr vyneslo víkendové kolo…

Do branky byl po delší úvaze nominován brankář Trhových Svin "B" Karel BRŮHA (22), který se poprvé v podzimní části soutěže objevil mezi třemi tyčemi a svým výborným výkonem nejen na brankové čáře ale i přehledem ve vápně přispěl k bezbrankové remíze a tak i k bodovému zisku na hřišti v Neplachově.

 

Ze stejného zápasu jsme do Sestavy kola nominovali i mladého beka domácího Neplachova Ondřeje ČADU (18). Dalšími oporami svých obranných řad byli o víkendu a do nominace se dostali zkušený obránce Žabovřesk Vít HRABČÁK (39) a ještě zkušenější Václav HAVLÍČEK (47) z mužstva Olešníku "B"/ Temelínu, kteří se ve vzájemném duelu svých týmů také gólu nedočkali. Poslední obranný post v sestavě je pro obranáře Radima HÁLKA (33). Ten se dokonce jedenkrát prosadil i gólově a pomohl tak leadrovi soutěže ze Srubce zvítězit na hřišti posledního Úsilného.

 

V záložní řadě je hráč Zlivi Martin MAŇHAL (23), jenž byl hodně vidět na hřišti Lokomotivy ČB "B" a připravil vyrovnávací branku svého týmu. Dalším hráčem v nominaci je Jakub BENÍŠEK (19) z Jankova "B", který byl takřka u všeho podstatného při výhře nad Římovem. Další dva členové záložní řady v Sestavě kola jsou rozhodně zaslouženě zástupci barev Rudolfova "B". Je jím autor hattricku Filip HAJNÝ (17) a také dvougólový střelec Martin KOCINA (21), když se oba velkým dílem zasloužili o demolici mužstva z Borovan.

 

V útoku je již po několikáté Petr STEJSKAL (35) hráč Hluboké "B", který vstřelil jednu branku a pomohl tak porazit mužstvo Horní Stropnice. Druhým útočníkem, který si také připsal jeden gólový zápis a na další brance měl velké zásluhy, je hráč Jankova "B" Matěj PREDIGER (18).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.10.2018 22:30 do 03.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.