SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ: Karel Michal (NOVOSEDLY NAD NEŽÁRKOU) - velká opora mezi tyčemi.

OBRÁNCI: Martin Matějček (SUCHDOL NAD LUŽNICÍ "B") - se svou ortézou na noze, kapitánskou páskou na paži, lety zkušeností za sebou a heslem "Kdo trénuje, ten si nevěří," je vždy hlavním dirigentem celé obranné řady. Petr Hadač (FK STARÁ HLÍNA) -  sými výkony patřil k hlavním oporám Staré Hlíny. Perfektně organizoval a řídil obranné řady a má velký podíl na úspěšné podzimní sezóně. Marek Šenkýř (AC BUK).

ZÁLOHA: Ladislav Slavík (SOKOL HALÁMKY) - je to rozený kanonýr a pokud má den, je nebezpečný pro každou obranu. Jeho velká výhoda je, že především zakončuje levou nohou, což je v této soutěži vzácnost a již nyní zatížil soupeřova konta 10 brankami. Josef Šimánek (FK STUDENÁ). Lukáš Stejskal (STRÁŽ NAD NEŽÁRKOU) - technický hráč jehož průniky po levé straně přinesly plno šancí a gólových asistencí. Rovněž střílí důležité branky a ve hře jeden na jednoho je velice silný. Cizí mu není ani defenzivní činnost a levý bek si ho nemůže vynachválit.  Hraje za Stráž necelý rok, ale do party zapadl velice dobře a i mistní děvčata si ho velmi oblíbila... Ondřej Nečeda (Jiskra Strmilov).

ÚTOK: Jiří Novák (FC PEČ) - hráč převyšující úroveň této soutěže dělal svou rychlostí velké problémy snad každé obraně v okresním přeboru. Jednoznačný tahoun mužstva a nejlepší střelec týmu. Mezery ovšem stále má a pokud na nich zapracuje, může s ním Peč hrát o přední příčky tabulky. Jaroslav Bittengl (LOKOMOTIVA ČESKÉ VELENICE) - kapitán a nejlepší střelec týmu. Nechyběl ani v jednom utkání a byl zkušenostmi a přístupem tahounem týmu. Libor Dvořák (FK STUDENÁ) - nejlepší kanonýr soutěže.

LAVIČKA SNŮ: František Dvořák (LOKOMOTIVA ČESKÉ VELENICE)  - hrající trenér týmu. Pilíř defenzívy, byl příkladem pro ostatní a i když se nedařilo, svým přístupem se snažil strhnout ostatní k lepšímu výkonu. Martin Trojan (FC PEČ) - podzimní část ho zastihla ve výborné formě. Velice pracovitý a kvalitní hráč, schopný nastoupit snad na každém postu. Jeho výkony rostly každým zápasem. Daniel Přílepek (STRÁŽ NAD NEŽÁRKOU) - mozek týmu, jehož pasy za obranu a chytré přihrávky z něj dělají jednoho z nejlepších záložníků OP. Má tvrdou střelu, je rychlý, nedělá mu problém obejít více hráčů a střílí krásné branky. Na tréninky chodí dříve a zkouší si přímé kopy a do zápasu jde vyhrát a dává do toho všechno. Jakub Macho (SOKOL HALÁMKY) - spolehlivý univerzál na postu obránce nebo zálohy, který jen tak někoho za sebe nepustí a vzhledem k počtu odehraných zápasů i stabilní člen. Roman Poborský (NOVOSEDLY NAD NEŽÁRKOU) - i v padesáti patří mezi opory týmu, exekutor většiny standardních situací. Rostislav Gorný (SUCHDOL NAD LUŽNICÍ "B")  - mozek celé hry. Není kousku hřiště, po kterém by po odehraném zápase nešlápl. Kvalitní držák míče odehrávající každé utkání na více než 100 procent. Jiří Feytl (ČÍMĚŘ), Tomáš Láf (ČÍMĚŘ).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.