SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Dveře podzimní části ročníku 2016/2017 se již zavřely ve všech amatérských soutěžích a je proto nabíledni se podívat, komu to takříkajíc lepilo a kdo byl pro své mužstvo nepostratadelným hráčem v Okresním přeboru. Co se týče mužstev, nejlépe se dařilo Boršovu nad Vltavou, který má v ideální sestavě podzimu dva hráče a má nakročeno do krajské soutěže. 

Michal Voneš (Čtyři Dvory B) - jestli existovala nějaká jistota v týmu Čtyř Dvorů, byl to určitě brankář Voneš. Spolehlivý v každém okamžiku!

 

Jiří Šťastný (Mladé) - mládský stroj nebyl tak dominantní, jak by asi jeho sami hráči chtěli. Ví to i nekompromisní obránce Šťastný, který na hřišti nechá vždy úplně všechno - ideální kapitán!

 

František Filištein (Boršov) - obránce Boršova se vezl na vlně celého týmu a již delší dobu potvrzuje pozici jednoho z TOP hráčů OP. K dobré obraně přidal i dvě branky.

 

Jan Lánik (Neplachov) - Lánik se snažil v každém zápase odvádět maximum, ale na rozdíl od jeho spoluhráčů byla i jeho snaha na výkonech i vidět. Neplachovu se podzim ale příliš nevyvedl. 

 

Jaroslav Brom (Týn n. Vltavou B) - ač pár zápasů vynechal kvůli zranění, je jedním z lídrů rezervy Týna. V každém zápase, ve kterém nastoupil, dal hře myšlenku a vymýšlel pěkné kombinace se spoluhráči. Vstřelil i čtyři branky.

 

Přemysl Kukačka (Hrdějovice B) - záložník rezervy Hrdějovic B byl pro mužstvo téměř nepostradatelný, protože není moc záložníků, kteří by se prosazovali i gólově. Kukačka vstřelil rovnou sedm branek. 

 

Jan Gruber (Boršov) - střelec, dirigent hry, hlavní tvář Boršova nad Vltavou. To byla podzimní verze exligového Grubera, který přispěl 9 brankami, dobrou rozehrávkou i svými zkušestmi, kterými pomohl ostatním spoluhráčům v těžkých utkáních.

 

Josef Holej (Horní Stropnice) - staronový účastník OP Horní Stropnice nepředváděla kdo ví jaké výkony a kapitán Holej na vše nestačil. Pro svůj tým ale na hřišti dýchal a byl tím správným lídrem týmu.

 

Martin Kudláček (Jankov/Dubné) - útočník Dubného, rezervy Jankova, byl nejlepším střelec týmu. Z gólu se radoval šestkrát, což není málo, ale ani ne jeho strop, kterého může dosáhnout. Do šancí se totiž dostává téměř každý zápas.

 

Michal Granov (Dobrá Voda B) - béčko Dobré Vody nevstoupilo do soutěže jako nováček vůbec dobře. Pak ale povolalo na nějaké zápasy Granova a body začaly naskakovat "samy". Granov je s 13 brankami nejlepší kanonýr OP.

 

Martin Jankovský (Hluboká B) - zkušený matador Jankovský je typickým hrotovým útočníkem a s dvanácti brankami je těsně za Granovem. Především začátek soutěže měl Jankovský fantastický.  

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.