SESTAVA KOLA - 20.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Ve dvacátém kole Poutník ligy měly navrch hostující týmy. Prvotřídní senzace se zrodila v Horní Cerekvi, když lídr tabulky nečekaně podlehl Kamenici B. Brankovou úrodu viděli diváci v Jiřicích, z divoké přestřelky vyšli vítězně hosté z Počátek. Skvělou formu potvrdil Ústrašín, který ovládl derby zápas v Božejově. Pátá výhra žlutočerných v řadě pak znamená další posun tabulkou. Existenční zápas mezi Červenou Řečicí a Plačkovem rovněž vyšel lépe hostům, v nervózním duelu Plačkovští zvítězili 2:0. Nad červenořečickým týmem se tak i nadále stahují černá mračna, když Tatran nedokázal vstřelit gól již třetí zápas po sobě. Atraktivní duel se hrál v Pelhřimově, domácí Maraton přehrál houževnatou Obrataň. Propad formy potvrdila rezerva Žirovnice, která si dojela pro hladkou porážku do Žirova. Z individuálního hlediska se v tomto kole příliš nedařilo střelcům, více než jeden gól dali pouze dva hráči.

 

Ideální jedenáctka kola má tentokrát netradičně defenzivní rozestavení 4-5-1. Velká tlačenice byla především na postu brankáře, kde výborné výkony předvedlo hned několik gólmanů. Chvála šla například na kamenického Votápka, který měl lví podíl na senzační výhře Slovanu v Horní Cerekvi, činil se i muž minulého kola David Rohovec, jenž zavřel bránu Ústrašína, volba ale nakonec padla na plačkovského Lukáše Novotného, jenž zazářil v záchranářském duelu v Červené Řečici.

 

Je to již obehraná písnička, ale v sestavě kola opět nalezneme ústrašínského stopera Pavla Bělocha, který i počtvrté v řadě byl hlavní postavou svého týmu. Novým mužem mezi vyvolenými je naopak Rostislav Štěpán z Plačkova, jenž na netradičním postu v obraně zahrál nanejvýš spolehlivě. Výborné reference šly také na kamenického Luboše Nováka, jenž v Horní Cerekvi kraloval zejména ve vzduchu. Obrannou čtveřici doplňuje Jakub Vincenc z Jiřic, který sice jako jediný ze zadáků skóroval, v konečném účtování to ale bylo Jiřicím platné pramálo.

 

Pětičlenná záložní řada rovněž nabízí zajímavá jména. V top jedenáctce se objevuje například excentrický Zdeněk Kubíček z Červené Řečice, jehož na hřišti rozhodně nepřehlédnete. Fotbalový virtuóz sice i v požehnaném věku stále umí, bohužel pro červenořečické nemá dostatečnou podporu z řad spoluhráčů. Výborným fotbalistou je také Lukáš Jírů, jenž konečně překonal zdravotní trable a může tak být trenéru Klapovi k dispozici. Ústrašínský středopolař přidal v Božejově jeden gólový příspěvěk, kterým nasměroval žlutou ponorku k dalšímu triumfu. Gól si na své střelecké konto připsal rovněž Tomáš Keller, jenž stvrdil výhru Plačkova nad Červenou Řečicí. Gólově procitl také Lukáš Máca z Maratonu, jehož dva slepené góly do sítě Obrataně rozhodly šlágr kola. Posledním záložníkem, který se může pyšnit prestižní nominací , je kamenický Václav Spěváček.

 

Mezi útočníky tentokrát velká konkurence nepanovala, ostrými ládoval pouze počátecký Radim Měkuta, jenž hattrickem sestřelil soupeře z Jiřic. Kdo se stane jubilejním dvacátým Hráčem kola? O tom rozhodnou pouze Vaše hlasy. Podpořte již nyní svého favorita a pomozte mu vystoupat až na fotbalový Olymp.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 07:36 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.