SESTAVA KOLA - 18.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

V 18. kole Poutník ligy dominovaly hostující týmy. Reputaci domácích zachraňoval pouze suverén z Horní Cerekve, který si smlsnul na Počátkách. V ostatních zápasech vesměs vítězili hosté. Z venkovního vítězství se radovali poslední tři týmy tabulky, čímž se na chvostu vytvořila pořádná tlačenice. Vzpouru trpaslíků zahájil v sobotu Ústrašín, který přesvědčivě přehrál Plačkov. V neděli se ze tří bodů radoval i poslední Hořepník, jenž nedal šanci Červené Řečici a aby nečekaných výsledků nebylo málo, Jiřice senzačně loupily v Pelhřimově. Nečekala se ani výhra venku tápající rezervy Kamenice, která zastavila rozjetý Božejov. Pouze v jediném ze šesti zápasů se body dělily, když Žirov zásluhou penaltových branek Lukáše Moravy plichtil s Obrataní. V sestavě kola má tentokrát největší zastoupení lídr tabulky z Horní Cerekve, jehož exhibiční výkon jsme ocenili nominací hned trojlístku hornocerekvických hráčů.

 

Je to až k nevíře, ale první tři jména v ideální jedenáctce 18. kola Poutník ligy jsou naprosto totožná jaká byla před týdnem. Červenořečický gólman Tomáš Paťha opět čaroval, když si v zápase proti Hořepníku připsal minimálně deset těžkých zákroků, na body to však, stejně jako před týdnem v Kamenici, Tatranu nestačilo. Stejné obsazení má i stoperská dvojice, opět ji tvoří Pavel Běloch z Ústrašína a hořepnický stoper Michal Joneš. Oba hráči se k fotbalu vrátili po dlouhé absenci a jak je vidět, oba ve skvělé formě. Stoperskou dvojici doplňují hráči z duelu Maraton vs Jiřice. Vlastimil Beneš i jiřický Josef Jůzl si v divoké přestřelce připsali po gólu, daleko větší radost z něj však měl zadák Jiřic, jehož trefa z konce zápasu měla punc branky vítězné.

 

Záloha hraje oranžovou barvou. Právě v těchto dresech nastupují hráči Horní Cerekve a Hořepníka, kteří mají v záložní řadě dominantní postavení. V 18. kole nejvíce zazářil hornocerekvický Lukáš Suchý, který se jako jediný ze všech hráčů mohl v tomto kole radovat z hattricku. Zdatným sekundantem mu byl i jeho spoluhráč Michal Kůta, jenž k vysoké výhře nad Počátkami přispěl jednou brankou a jako obvykle i nadstandartním výkonem. Výborně zahrál také střední záložník Hořepníka Ondra Petrů, po jeho dělovkách pálí ruce červenořečického gólmana Paťhu možná ještě teď. Mladý hořepnický záložník si u přehrady připsal snad sedm střeleckých pokusů, za svojí aktivní hru se mu nyní dostalo zasloužené odměny. Posledním ze záložníků je penaltový specialista, žirovský Lukáš Morava, který se z této nejvýhodnější standartní situace dokázal v souboji s Obrataní prosadit hned dvakrát, čímž zajistil Žirovu cenný bod.

 

V útoku opět máme vzácnou shodu s minulým týdnem, kdy rezervu Kamenice přivedl ke třem bodům střídající hráč. Jana Iru tentokrát v pozici žolíka nahradil pendl z A týmu Tomáš Filípek, jenž přišel na hřiště po přestávce a dokonale naplňil pořekadlo - přišel, viděl, zvítězil. Jeho dvě branky do sítě Božejova posunuly béčko Kamenice na lichotivou pátou příčku tabulky. Posledním z nominovaných hráčů do top jedenáctky je hornocerekvický útočník Jaroslav Serbus, jenž patří k tradičním pilířům útočné vozby lídra tabulky. Tentokrát si nepřehlédnutelný hráč připsal na své střelecké konto jednu branku, kterou podpořil výraznou výhru HC nad sokem z Počátek. Hlasování o Hráče kola je již spuštěno, v minulém kole došel do redakce rekordní počet hlasů, z čehož vyplívá, že ten, kdo se chce ve středu v poledne stát vítězem ankety, musí mít opravdu velkou podporu svých fanoušků. Proto neváhejte a hlasujte pro svého favorita, třeba právě Váš hlas bude tím vítězným.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 11:54 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.