SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Uplynulé kolo nám přineslo řadu parádních branek, výtečných zákroků a kvalitních výkonů. Vybrali jsme jedenáct tvůrců těch okamžiků, které byly pro vývoj zápasu důležité. Pro jednotlivé hráče můžete hlasovat až do středečního poledne!

Pondělí - sestava kola. Tradiční hlasování o nejlepšího hráče víkendu je zde!

 

Brankář Karel Duchoň statečně a hlavně úspěšně čelil střelcům ze Suchdola, kteří si na studenské obraně, která měla v zádech tohoto mága, vylámala všechny zuby.

 

Tomáš Dohnal odehrál výborné utkání v dresu Strmilova, který v sobotu dokázal zvítězit na hřišti v Klikově a přispěl též brankou. Milan Trávníček odehrál kvalitní utkání proti Staňkovu, vstřelil poslední branku utkání a rozhodl o tom, že favorit zůstane neporažen i nadále. Třetím do party je starohlínský Radek Chmátal, který pomohl svému týmu a v obraně byl naprosto bezchybný. Posledním obráncem je František Slavík ze Strmilova, který držel svou obranu nad vodou a pomohl k cennému vítězství.

 

Dvougólový Ondřej Lička ukázal své střelecké kvality a svými trefami pomohl ke skolení Kardašovy Řečice. To Miroslav Pelej ze Studené sice branku nedal, za to ale odehrál kvalitní utkání a byl jedním z nejaktivnějších. Nejlepší střelec Slavonic Martin Bodlák je naším dalším nominovaným. Posledním záložníkem je Bronislav Vařák z Dešné, který zachránil svému týmu alespoň bod v Popelíně.

 

Útočné duo tvoří Jiří Havel z Číměře, který se dokázal v prvním poločase dvakrát gólově prosadit a nasměroval své mužstvo ke třem bodům a Pavel Pacholík z Popelína, který branku dal a byl nebezpečnou hrozbou pro hostující obranu. Bohužel to stačilo jen na jeden bod.

Hlasujte pro své favority a pomocte jim stát se hráčem kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Valenta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.