SESTAVA KOLA - 15.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

První jarní kolo Poutník ligy nepřineslo žádné překvapení, z výher se radovali favorité. Vedoucí čtyřlístek týmů zaznamenal plné bodové zisky. Lídr z Horní Cerekve si na neutrální půdě v Kamenici nad Lipou smlsnul na Žirovu, produktivní Počátky přestřílely Červenou Řečici. Obratani v domácím prostředí vystřelil tři body kanonýr Daniel Kudrnáč a čtvrtý Maraton Pelhřimov uspěl v podprůměrné bitvě v Hořepníku. Z výhry se radovala i rezerva Žirovnice, které se povedla odveta za podzimní krutý debakl, který utržila v Plačkově. Favorit vyhrál i duel na umělé trávě v Kamenici nad Lipou, kde domácí rezerva Slovanu těsně přetlačila poslední Ústrašín, jenž však svou kůži neprodal lacino. Do sestavy kola se tentokrát vměstnali vesměs produktivní hráči, gólově naprázdno vyšli z naší jedenáctky pouze hráči Maratonu Pelhřimov.

 

Na brankářském postě je tentokrát nováček, svůj první zápas v Poutník lize oslavil výhrou žirovnický brankář Dominik Švec. Tříčlennou obranou trojici otevírá Michal Tesař, který jednou brankou přispěl k výhře Počátek v divoké přestřelce s Červenou Řečicí. Jedním gólem se blýskl i hornocerekvický stoper Pavel Staněk, jenž se trefil do sítě Žirova. Tradičně dobrým výkonem se prezentoval i Hráč podzimu Vlastimil Beneš. Předstoper Maratonu Pelhřimov na hřišti v Hořepníku předváděl svou klasickou důraznou a poctivou hru, kterou neutralizoval útočné výpady domácích hráčů.

 

V záložní pětici figuruje další hráč Maratonu, ostřílený harcovník Martin Moravec. Trenér divizního Pelhřimova v jarní premiéře hýřil na levé straně hřiště pohybem a aktivitou, když svými průniky připravil svým spoluhráčům několik gólových pobídek. Dalším záložníkem v jedenáctce kola je zimní ústrašínská posila Jan Vonásek. O tom, že Ústrašín ulovil velkou rybu nemůže být pochyb. Šikovný záložník prošel mládežnickými výběry v Jihlavě, kde také okusil třetí nejvyšší fotbalovou soutěž. Jan Vonásek v Kamenici skóroval z penalty, na body to nakonec sice nestačilo, ale právě on by měl být tím hráčem, který potáhne žlutočerné za záchranou. Nominaci v sestavě kola si za svůj výkon zasloužil i dvougólový Jiří Mezera, velezkušený středopolař Horní Cerekve. Dva góly si na svůj střelecký účet připsal také Ondřej Doležal, jenž dotáhl rezervu Žirovnice k výhře nad nevyzpytatelným sokem z Plačkova. Lví podíl na výhře svého týmu měl také kamenický Jan Strašík, který si kromě nádherné vítězné branky do sítě Ústrašína připsal i gólovou asistenci.

 

Útočné duo tvoří hráči, kteří si výbornou podzimní formu přenesli i do jara. Výhru favorizované Obrataně nad Božejovem zařídil dvěma přesnými zásahy lehkonohý Daniel Kudrnáč. V dresu Počátek řádil jak černá ruka špílmachr Tomáš Vlček, který se za záda červenořečického gólmana Paťhy trefil rovněž dvakrát. Kdo z nominované jedenáctky byl tím nejlepším? O tom rozhodnete pouze Vy, čtenáři portálu fotbalunas.cz. Nezapomeňte na svého favorita a učiňte z něj hvězdu velikonočního víkendu. Své hlasy můžete posílat klasicky až do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.