Hráčem 15. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 26.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dominik Švec

35%

Prvním jarním vítězem ankety o Hráče kola OP se stal Dominik Švec, brankář Slavoje Žirovnice. Mladý žirovnický gólman vypomohl rezervě Slavoje v 15. kole Poutník ligy v utkání se Sokolem Plačkov. Talentovaného brankáře hostující hráči překonali pouze jednou, všechny ostatní střelecké pokusy Dominik zneškodnil. Za svůj dobrý výkon si vysloužil nejprve nominaci do sestavy kola, ve které posléze nenašel přemožitele, když získal přesvědčivých 35% hlasů. S vítězným Dominikem Švecem Vám v následujících dnech přineseme tradiční rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vlastimil Beneš 16%
3. Jan Strašík 13%


0

Zatímco na prvním místě ankety se tentokrát umístila zcela nová tvář OP, druhý stupínek obsadil ten, který na podzim tuto prestižní anketu opanoval. Vlastimil Beneš z Maratonu Pelhřimov se stal Hráčem podzimu a zdá se, že i na jaře bude patřit k top hráčům soutěže. Na třetím místě se se ziskem 13% hlasů umístil kamenický Jan Strašík, který režíroval vítězné klání rezervy Slovanu proti Ústrašínu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.