SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 01.12.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Třináct podzimních kol, tedy přesnou polovinu má za sebou českobudějovický Okresní přebor. V jeho čele přezimuje Nová Ves, která ztratila body pouze ve třech zápasech.  Kvalitní individuální výkony podali ale i hráči ostatních mužstev a zde vám nabízíme ideální sestavu hráčů, kteří na podzim zářili nejvíce.

 

Brankář

Marek Dvořák (TJ Sokol Neplachov)

Na podzim nastoupil Dvořák k 10 utkáním, když přestoupil po úvodních třech kolech z Veselí nad Lužnicí do Neplachova na půlroční hostování. Přestože úvod angažmá neměl nijak oslnivý, potom se se spoluhráči více sžil a nakonec si připsal 3 vychytané nuly, což je v ofenzivní soutěži, jakou OP rozhodně je, velmi slušný počin. Třešničkou na dortu pak bylo obhájené vítězství v anketě Hráč kola.

10 utkání, 3 čistá konta

2 x Hráč kola

 

Krajní obránce

Radek Tyrpák (SK Rudolfov B)

Úvod celé soutěže si jde jen těžko představit hůře. První utkání v domácím prostředí a v 11. minutě si Tyrpák vstřelil vlastní gól. Postupem času se ale výkony Tyrpáka hodně zvedly a s ním začal šlapat lépe i celý tým. Tyrpák byl pravidelně vyzdvihován koučem Krýdlem a jedna jeho branka byla dokonce vítězná a znamenala tři body.

11 utkání, 1 branka, 1 ŽK

3 x Hráč utkání

 

Střední obránce

Vojtěch Materna (SK Mladé)

Jeden z nejlepších hráčů v celé soutěži byl na pozici stopera Vojtěch Materna, kam se natrvalo přesunul po zranění Červeného. V některých zápasech možná Mladému chyběl právě v útočné fázi, nicméně hned 7-krát byl zvolen nejlepším hráčem svého týmu, což je nejvíce ze všech hráčů. K tomu přidal tři branky a obrana, kterou od sedmého kola řídil, je nejlepší v celé soutěži. Jednoznačná volba do Sestavy podzimu.

13 utkání, 3 branky, 2 ŽK

7 x Hráč utkání

 

Střední obránce

Tomáš Kroupa (TJ Slavoj Srubec)

Tomáš Kroupa je již velezkušeným hráčem, kterému ještě není ani třicet let. Ačkoliv nenosí aktuálně na svém rukávu kapitánskou pásku, je jasným lídrem jednoho z největších překvapení podzimu - nováčka ze Srubce. I když jeho tým nezvládl poslední kolo s Novou Vsí, druhé místo je více než dobré. Kroupa se na něm podílel velmi dobrou defenzivní činností. Tým Srubce se chlubí třetí nejlepší obranou v soutěži dle inkasovaných branek.

12 utkání

3 x Hráč utkání

 

Krajní obránce

Zdeněk Kastl (FK Borek)

Krajní obránce Kastl je hráčem budějovické Slavie, ale za farmu odehrál v OP hned deset utkání a trenér Hučík byl s jeho výkony velmi spokojený. Obecně spolupráce mezi Borkem a Slavií fungovala celý půlrok velmi dobře a i díky těmto hráčům přezimuje Borek na desáté příčce. Kastl v obraně leckdy nastupoval i se svými kumpány ze Slavie a na rozehrávce to bylo znát, kdy většina míčů chodila dopředu po zemi.

10 utkání, 2 ŽK

1 x Hráč utkání

 

Krajní záložník

Zbyněk Holý (TJ Nová Ves)

Teprve dvacet jedna let je Holému, který v sestavě podzimu zastupuje lídra tabulky z Nové Vsi. Holý měl parádní start do soutěže. Poté sice trochu zvolnil, nicméně svými výkony Nové Vsi během podzimu nejednou výrazně pomohl. Jeho osm gólů a tři ocenění pro hráče zápasu budiž toho důkazem. Další plus je univerzálnost mladého střelce, který odehraje stejně kvalitně všechny posty v záložní řadě jako v útoku.

12 utkání, 8 branek, 1 ČK (po dvou ŽK)

3 x Hráč utkání

 

Střední záložník

Jan Gruber (FK Boršov nad Vltavou)

Fotbalista s ligovými zkušenostmi vede nováčka z Boršova tím správným směrem a prodává své zkušenosti. Na hřišti řeší téměř každý míč fotbalově a rozdává svým spoluhráčům přesné pasy, stejně dobře si potom umí pokrýt i balón a vynutit si třeba i faul soupeře. Je také exekutorem většiny standardních situací svého týmu. Zkrátka na hřišti je v každém zápase v dobrém slova smyslu cítit.

11 utkání, 5 branek, ŽK

3 x Hráč utkání

 

Střední záložník

Pavel Knietel (TJ Čtyři Dvory B)

Knietel se vrátil z Rakouska na rodnou hroudu ke svému mládežnickému spoluhráči Píšovi, oba si podzim v dresu „Čtyráku“ užívali a nastartovali parádní jízdu svého týmu. Právě Píša si nemůže Knietela vynachválit a rezerva „Čtyráku“ má konečně stabilního středního záložníka, který se blýskl v utkání s Rudolfovem B dokonce hattrickem! Jinak je ale na hřišti především proto, aby zklidnil hru a rozdal míče na své spoluhráče.

10 utkání, 3 branky, 2 ŽK

4 x Hráč utkání

 

Krajní záložník

Duong Nguyen Ngog (Rudlofov B)

Typický ostrý kraj zálohy představuje „Davídek“, což je přezdívka Duong Nguyen Ngoga. Velmi pracovitý hráč, který nechá na hřišti vždy sto procent a i proto je velmi platným hráčem pro svůj tým. Ke svým asistencím přidal i tři branky. Ve svých jednadvaceti letech má jistě ještě mnoho fotbalových let před sebou a určitě šanci podívat se do vyšších soutěží.

11 utkání, 3 branky

 

Útočník

Milan Tomka (TJ Slavoj Hrdějovice B)

Útočníkovi Hrdějovic Milanu Tomkovi pomalu táhne na „čtyřicítku“, ale na hřišti to není příliš znát. Nejenže hraje za rezervu Hrdějovic, ale stále nastupuje i k některým utkáním za A tým. V OP si držel během podzimu skvělý průměr jedné branky na utkání a s ním v sestavě Hrdějovice obvykle bodovaly. Klobouk dolů před tímto podsaditým útočníkem.  

12 utkání, 7 branek

3 x hráč utkání

 

Útočník

Michal Pícha (TJ Sokol Neplachov)

Kristova léta Píchovi viditelně prospívají a v dresu Neplachova, nováčka soutěže, prožil fantastický podzim. Když nevíš co s míčem, nakopni ho na Píchu a ten už to zařídí. Tímto pořekadlem se občas mohli řídit spoluhráči Michala Píchy, který skóroval hned dvanáctkrát a stal se podzimním králem střelců OP.

12 utkání, 12 branek, 2 ŽK

6 x hráč utkání

 

Dalšími adepty do sestavy podzimu byli:

Brankář: Michal Voneš (SK Čtyři Dvory B), Jiří Jíša (TJ Hluboká nad Vltavou B)

Obrana: František Filištein (FK Boršov nad Vltavou), Petr Silmbrod (TJ Nové Hrady), Petr Janovský (TJ Nová Ves)

Záloha:  Bohumír Češka (TJ Nová Ves), Petr Boháč (TJ Nová Ves), Josef Novák (TJ Slavoj Srubec)

Útok: Ondřej Píša (SK Čtyři Dvory B), Jiří Vazač (FK Borek), Slavomír Vařák (TJ Slavoj Temelín), René Janoušek (TJ Slavoj Srubec), Robert Fošum (TJ Lokomotiva ČB B)

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.   

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.