SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Další kolo za námi - a je tu nejnovější ideální jedenáctka. Po dlouhé době v ní má zástupce Horní Planá, a to hned dva! Tentokrát byla tlačenice hlavně na post střední zálohy... Hlasujte o Hráče kola - minule se poprvé radovali v Dřítni, který klub bude na řadě nyní? Hlasuje se od pondělních 12:00 po dobu osmačtyřiceti hodin.

Michal Truhlář předvedl spolehlivý výkon ve Frymburku a pomohl Horní Plané k prvnímu bodu sezóny vychytaným čistým kontem.

 

Ve Lhenicích skládali provizorní obranu a vyšlo to na jedničku, jak Bednár, tak nakonec nominovaný Josef Prenner patřili na kraji obrany k nejlepším hráčům duelu. Zdeněk Šlak si úspěšně dirigoval hornoplánskou obranu na cestě za bezbrankovou remízou. Aleši Motlovi zase sedl zápas Nemanic proti Netolicím.

 

Jan Kubeš byl dvakrát na správném místě proti Trhovým Svinům a zaznamenal dva góly. Na středu je Robert Kochlöfl, který byl proti Netolicím hodně vidět, a jen branková kontrukce ho připravila o úspěšné zásahy. Martin Sládek zase táhl Kamenný Újezd, na body to sice nestačilo, ale Sládek zahrál na jedničku a dal jediný gól svého celku. Jan Pavlíček je v naší sestavě často - kapitán Sedlece vydatně asistoval u výhry 3:2 v Krumlově - dvě branky dal, na třetí přihrál a to ještě neproměnil penaltu. David Brůha je sice také středním záložníkem, ale jako benjamínek naší sestavy to odnese přesunem na kraj - Brůha byl důležitou postavou Svinů při finiši týmu za bodem z výsledku 0:3. Jen těsně unikla nominace vyšebrodskému Rapčanovi či zlivskému Szabóovi.

 

V útoku jsou jména, která dokázala obhájit postavení v Sestavení z minulého kola. Petr Petscher zařídil rozhodující trefy SK Plané - gólem do šatny dal na 2:1, po faulu na něj se kopala penalta na 3:1. A pak je tu ještě poslední vítěz naší ankety Jiří Hromada z Dřítně. Opět dal branku, opět byl dle kapitána týmu tím nejdůležitějším mužem na place.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.