ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Davidem Kišem- 19.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas proti Hluboké B z vašeho pohledu?
Do zápasu jsme nastupovali s jasným cílem, vyhrát další kolo a pokusit se v nevlídném počasí potěšit diváky, kteří se i přesto přišli podívat. Myslím že první půle se nám vcelku podařila i když druhý gól nám soupeř prakticky daroval. Druhou půli už o fotbale a kombinace moc mluvit nemůžu. Hodně jsme kazili a nechali s soupeře na balónu. Nicméně jsme soupeře do vyložené šance nepustili a Dvořka výborně chytil přímák, což bylo důležité, jelikož za stavu 2:1 by byl soupeř hodně nepříjemný v závěru.
Lhenice jednoznačně vedou soutěž o patnáct bodů, bavíte se už v kabině o I.A. třídě?
I když to vypadá, že náskok 15ti bodů je v podstatě rozhodující, nikdy nemůžeme vědět co se stane, soutěž má ještě dost kol. Občas se něco v kabině prohodí, ale dokud není opravdu rozhodnuto, úplně to neřešíme.
Ztratit první místo, by znamenalo neuvěřitelný kolaps, souhlasíte?
Naprosto souhlasím, a ani si něco takového nechci vůbec představit (smích)
O druhé místo v tabulce je, ale velký boj. Kdo podle vás skončí na druhém a třetím místě tabulky?
Myslím si, že Malše Roudné B se ze čtvrtého místa vyšplhá až na druhé a třetí místo si pohlídá béčko Trhových Svinů.
Co vás výhra v anketě hráč kola bude stát do týmové kasy?
Dobrá otázka, myslím si, že pokladník tam pro mě vymyslí nějaký bonus, takže to bude překvapení i pro mě.
Sledujete i vaše předchozí kluby Prachatice a Strunkovice nad Blanicí v I.A. třídě, které o víkendu hrají vzájemný zápas?
Bývalé kluby samozřejmě sleduji také, spousta kluků znám dobře ať z fotbalové nebo z barové scény. (smích) Myslím, že Strunkovice kráčejí v klidu za postupem a kluci z Tatranu se letos sehrají a příští sezónu třeba budou hrát na předních příčkách. Každopádně zápas si myslím, že bude hodně zajímavý.
Váš post je v obraně. Nelákalo by vás někdy si to jít zkusit do útoku?
Řekl bych, že všichni kluci v týmu včetně mě a trenéra dobře víme, že kromě standardních situací nejsem příliš ofenzivně laděný hráč, takže jsem v obraně naprosto spokojený.
Další kolo jedete do Roudného, kde vás čeká místní rezervní tým. Jaký zápas očekáváte?
V Roudném to bude těžký zápas, hrají dobrý fotbal, ale těším se, jelikož vždycky měli dobré hřiště. Uvidíme co nás čeká, nicméně my do toho rozhodně dáme maximum, abychom uspěli a odvezli body do Lhenice.
Děkuji za rozhovor.
Já také moc děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.