HISENSE SESTAVA KOLA - 3.kolo Divize A, 2024-2025

Datum kola: 24.08.2024

0

V tomto třetím kole 4. ligy skupiny A (divize skupina A) byli vidět především brankáři, když hned 5 z nich neinkasovalo a i další podali skvělé výkony. Hned pětice brankářů byla trenéry vyhlášena mezi hráče zápasu, avšak v sestavě kola může být pouze jeden. Bohužel k vidění v tomto kole byl i stejný počet červených karet, tedy pět. Dvě z nich dostali právě brankáři. Nutno však podotknout, že z těchto pěti byla pouze udělena rovnou (samozřejmě brankář), jinak vše po dvou žlutých.

Radek Melzoch – Doslova vychytal své Příbrami bod v Komárově, když zlikvidoval minimálně 5 velkých šancí domácích.

 

Jan Matuška – Defenzivní záložník, který si plnil své povinnosti především směrem dozadu, ale navíc svým gólem rozhodl o výhře svého týmu 1:0.

 

Patrik Kössl – Vyhrál plno hlavičkových soubojů s útočníky a byl hlavní a vůdčí postavou defenzivy Hluboké při výhře 1:0.

 

Karel Soldát – Společně s brankářem Štěchem byl ústřední postavou při výhře 1:0 v Králováku. Výborně hrál především směrem dozadu. Ačkoli hraje defenzivního záložníka, zvládl by v této sestavě i stopera, kterého dříve hrával. 

 

Jiří Vožický – Naskočil až o poločasové pauze, ale během druhé půle vstřelil 2 góly a na jeden nahrál a byl to právě on, díky komu Aritma vyhrála 5:1.

 

Ladislav Janča – Vymyslel krásnou kolmici, po které padla červená karta a určil se ráz zápasu. Byl také na začátku prvního gólu a diktoval ve středu hřiště tempo hry. 

 

Miroslav Smíšek - Dalekonosnou ranou z 25 metrů tento defenzivní záložník rozhodl o výhře Hluboké a stal se jejím prvním střelcem v letošním ligovém ročníku.

 

Jiří Mareš – Kapitán Hořovic byl na začátku obou gólových akcích svého týmu. Právě díky němu měl jeho tým převahu skoro celý zápas.

 

Nikloas Wacker – Záložník, který dvěma góly zařídil výhru Hořovic, když v personální krizi zaskakuje v útoku.

 

Filip Velfl – Byl na něj faul, za který byl brankář v 7. minutě vyloučen. Vstřelil první a zároveň vítězný gól svého týmu. Dělal obraně domácích velké problémy.

 

Adam Plucar – Po hezké individuální akci přesnou a tvrdou střelou rozhodl o výhře Soběslavi 1:0 na půdě Vejprnic. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.08.2024 15:18 do 28.08.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.