HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 11.05.2024

0

Staronová jména v nové jedenáctce týdne, ale i jména, která se v přeboru v této sezóně ještě vůbec neobjevila. Nicméně ani jedno jméno není překvapením, svými výkony si pozice na naší soupisce k 26. kolu své místo vydřeli.

BRANKÁŘ

Jan Vild (Mýto) - Ne, že by se mu v dřívějších zápasech tolik nedařilo, ale tento zápas byl jiný. Extra motivace v podobě návratu jeho trenéra do známého prostředí vzal kapitán Mýta za své a parádním výkonem vychytal spoustu nájezdů lhoteckých hráčů, včetně penalty a výrazně se podílel na konečné výhře.

 

OBRANA

Samuel Kacerovský (Petřín) - Odehrál s Chotíkovem velmi dobré utkání, útočníkům dělal v obraně problémy a v mnoha případech se výrazně přičinil na nule svého mančaftu.

Daniel Pojer (Kaznějov) - Ve Stříbře to mohla být slušná přestřelka, ale dost šancí zastavil v zárodku právě Daniel, který následně pomohl tvořit směrem dopředu.

Daniel Kořenek (Rapid) - V sestavě se objevuje celkem pravidelně a dle trenéra Jiskry zaslouženě. Vzadu se o něj může opřít, je vysoký, rychlý a s rozehrávkou rovněž nemá problém. 

 

ZÁLOHA

Tomáš Ježek (Rapid) - Povedenou střelou dokázal utkání prakticky rozhodnout. Jeho spoluhráči sice vedení ještě navýšili, ale jeho projektil byl tím prvním.

Tomáš Kotva (Vejprnice) - "Bylo ho opět plné hřiště a přihrál na první dva góly," nechal se slyšet jeho trenér Lukáš Paul. Zasloužená nominace.

Radek Kokoška (Holýšov) - "Za první poločas bych nenominoval nikoho, to bych se styděl. Ale pokud bych hodnotil jen druhou půlku, tak rozhodně Radek, který hru rozhýbal, jeden gól vstřelil a k dalším napomohl," hodnotil výkon svého svěřence Milan Dejmek.

Jakub Vondráček (Kaznějov) - "Z pozice dispečera hry dokázal pětkrát skórovat a z toho čtyřikrát svou slabší nohou," usmíval se po utkání Vladiír Pitlík. Pro jeho svěřence a kapitána mužstva to je jednoznačná pozvánka do sestavy a my mu rovněž pro tento výběr přidělujeme pomyslné Céčko.

Jan Vaščák (Radnice) - V závěru prvního poločasu srovnal svou slabší nohou, aby následně pomohl k finálnímu obratu a důležité výhře.

 

ÚTOK

Daniel Křemenák (Vejprnice) - Poslední dobou je v sestavě často, jenže on pořád střílí góly, tabulkou střelců pomalu šplhá nahoru a do sestavy jej i díky velmi dobrému výběru místa přeci jen musíme vložit.

František Polášek (Radnice) - V tomto utkání sice neskóroval, nicméně pro své spoluhráče udělal ohromné množství černé práce, kterou oni mohli využít ke střílení gólů.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.05.2024 21:47 do 15.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.