HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 26.03.2023

0

Poslední herní víkend v březnu přinesl už třetí jarní a celkově už devatenácté kolo krajského přeboru. Tady je jedenáctka nejlepších!

Tomáš Vlk (TJ Osek): Brankář Oseku byl důležitým článkem vítězství V Třeboni. Několika zákroky podržel svůj tým, a i když z první penalty inkasoval, tu druhou v závěru utkání lapil.

 

Adam Šmíd (FK Jindřichův Hradec 1910): Obránce Hradce předvedl dobrý výkon v Milevsku, kterým pomohl ke třetí nule svého týmu vzadu.

Martin Carda (TJ Osek): Stoper Oseku si dvakrát vyskočil na přímý kop kapitána Hocha. V obou případech dokázal nechytatelně zakončit a vystřelil tak Oseku tři body.

Miroslav Pánek (FC SILON Táborsko B): Obránce Táborska měl práci spíš v první půli. I přes dvě inkasované branky ale předvedl dobrý výkon.

Matěj Otepka (TJ Hluboká nad Vltavou): V 80. minutě rozhodl svojí brankou o vítězství Hluboké nad Strakonicemi.

 

Adam Petr (FK Protivín): Protivín ve druhém poločase hrál, jako o život a místo v sestavě kola by si zasloužili všichnihráči. To ale nejde a tak vybíráme střelce vyrovnávací branky, Adama Petra.

Matúš Beko (FK Olešník): Hráč Olešníku dokázal vstřelit dvě branky v Protivíně. Na výhru to ale nestačilo.

Jakub Rauscher (FK Tatran Prachatice): Aktivní hráč Prachatic nejprve asistoval u první branky Tatranu a druhou založil.

Tomáš Běhoun (TJ Dražice): Dražický záložník vystřídal ve 26. minutě svého spoluhráče a vstup do utkání se mu náramně povedl. Za osm minut totiž vstřelil první a rozhodující branku v zápase.

Martin Valut (TJ Spartak Trhové Sviny): Martin pomohl Trhovým Svinům velkou měrou v Rudolfově. Nejprve sám vstřelil první branku a po jeho centru vstřelil Fatura i druhou vyrovnávací.

 

Joseph Oloko Ede (FC SILON Táborsko B): Druhý poločas byl proti Semici jeho. Vstřelil čtyři branky a defacto sám rozhodl o zápase




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2023 10:00 do 29.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.