Krásné časy jsem zažil v jankovském dorostu, říká Martin Kudláček

Hráčem 16. kola se stal Martin Kudláček zkušený útočník Žabovřesk, který v sezóně vstřelil už 10 branek. V minulosti jste ho mohli vidět rozdávat fotbalovou radost v dresu Jankova, Dubného, Lhenic a před návratem do Žabovřesk si zahrál v bavorovicích. Rozhovor s ním si můžete přečíst zde! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k hráči kola! Zápas proti Borovanům jste nakonec prohráli, jak si byl spokojený s výkonem mužstva a tím tvým?
Díky. Bohužel jaro nás nezastihlo v nejlepší formě a na hřišti se zatím hledáme a pomalu se probouzíme ze zimního spánku. Zápas se lámal za stavu 1:0 , kde jsem měl 100% šanci, ale bohužel jsem neproměnil. Druhý poločas jsme inkasovali 2 zbytečné branky a zápas prohráli. Výkon můj nebyl z daleka optimální. Jak prohlásil po zápase spoluhráč Tomáš Hálů ,, Čudla dneska jsi byl pěkně línej! ¨:-)
Máme za sebou zimní přestávku, Žabovřesky na jaře stále čekají na první body. Jak proběhla zimní přestávka? Máte v klubu nějaké personální změny?
Od ledna byly naplánované tréninky zaměřené na fyzickou zdatnost, ale jak to tak bývá , scházelo se nás jako do mariáše a víceméně pořád ti stejní hráči. Začátkem března jsme měli soustředění v Přední Výtoni, kde nás bylo asi 10. Musím klukům z vedení poděkovat, že to zařídili a věnovali tomu svůj čas. Byly to parádní 4 dny. Škoda jen, že to neumíme zatím zúročit na hřišti. Co se týče personálních změn, máme stejný kádr jako na podzim.
Jak se změnili ambice v klubu v průběhu této sezóny? Začali jste skvěle a dlouhou dobu jste se drželi v TOP3, pak přišlo pár ztrát a nyní jste šestý s velkým náskokem na 7. místo. Myslíš, že můžete v příští sezóně navázat na skvělé výkony a třeba zabojovat o postup?
Nemáme žádné postupové ambice a upřímně i nás překvapilo, jak dobře se nám na podzim vedlo. Nemáme zrovna nejmladší tým a tak fotbal hrajeme už jen pro radost ze hry a abychom si po zápase mohli sednout a dát si pivo. Cíl před sezonou byl nespadnout a ten se nezměnil. Já osobně bych rád skončil do pátého místa.
Jak vidíš zajímavý souboj Borku a Zlivi o první místo? Kdo bude úspěšnější a nakonec vyhraje a tím i automaticky postoupí?
S oběma týmy jsme hráli doma a prohráli. S Borkem 4:0 a se Zliví 5:2. Obě mužstva mají plno dobrých hráčů a mají velikou kvalitu. Můj tip je že postoupí Borek. Na Borku je skvělé zázemí a krajská soutěž jim bude slušet.
Máš ještě nějaký fotbalový sen nebo cíl, který by sis rád splnil?
Ano mám. Chtěl bych jednou ukončit kariéru doma v Dubným, kde jsem s fotbalem jako malý kluk začínal.
Máš za svou bohatou fotbalovou kariéru nějaké utkání, které se ti zarylo do paměti? Jaké to bylo? Popřípadě tvůj největší fotbalový zážitek?
Během své kariéry jsem měl vždy štěstí na skvělé spoluhráče, tak mám zážitků spousta jak na hřišti tak mimo něj. Krásné časy byly v jankovském dorostu , kdy jsme vykopali postup do kraje pod vedením Z. Bürgera, kterej z nás zešedivěl. :-)
Jsi fanouškem fotbalu také v televizi? Jakému týmu fandíš a jak vidíš úroveň českého fotbalu?
Na české scéně fandím Slavii a v zahraničí Realu Madrid. Český fotbal bohužel nezažívá nejlepší období, ale věřím v lepší zítřky. Doma na fotbal moc nekoukám. Program televize vybírá manželka a tak se rád podívám na Výměnu manželek nebo třeba Ulici. :-)
Je něco co bys chtěl vzkázat klukům do Žabovřesk?
Kluci díky za hlasy a na dokopné to samozřejmě srovnáme. Též bych chtěl poděkovat klukům z Dubného / Jankova B, kteří mi taky posílali hlasy. Největší dík pak patří mé milované ženě Dominice, která mě na fotbal pouští a toleruje mi mé pozdní příchody, kdy se vracím unaven ze zápasu. Další dík patří skvělým fanouškům, kteří nás neúnavně povzbuzují i když se nám nedaří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.