Máme v zápasech štěstí. Přeje nám počasí i los o míč, říká hráč kola Radek Hanousek

Útočník Zlivi Radek Hanousek vstřelil proti Srubci čtyři góly a stal se podruhé hráčem kola Okresního přeboru. V minulé sezóně posílil Zliv. Předtím válel za Vodňany, Bavorovice, Dříteň a Olešník, ale zahrál si i v zahraničí. V sezóně to byla dvanáctá branka, kterou vsítil a mezi střelci mu patří dělené 2. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráče kola, jak si byl spokojený se svým výkonem proti Srubci a s výkonem týmu při vysoké výhře?
Moc díky! S výkonem jsem byl celkem spokojený, ale vždy je ještě co zlepšovat! Tým zahrál tak, jak jsme už všichni zvyklý !
Jako první si se stal podruhé hráčem kola a to už je něco. Co tě stálo první vítězství a co bude stát to druhé?
Díky bohu mě to nebude stát vůbec nic, Jelikož náš pokladník Pavel Boubal odcizil kasu se všemi penězi, tak už nemá smysl něco vybírat! LETOS BEZ Dokopné!!
V minulém rozhovoru jsi říkal, že Vašim cílem bude se letos zachránit. Nyní máte 10 vítězství v řadě a dýcháte na záda Borku. Změnili se ambice týmu? Nespadla z Vás konečně nervozita, když už se nemusíte bát sestupu? :-)
Je pravda, že jsem tým malinko podcenil, ale měli jsme v každém zápase štěstí : počasí nám přálo dokonce i los! Myslím jsi, že může zase přijít krize a nakonec se o tu záchranu stejně bude hrát. :-D
Ano, nejdůležitější je nacvičit los a od toho se to pak odvíjí. Los nacvičený, výsledky jsou, dočkali jste se za to aspoň od vedení vysněné hřejivé emulze?
Ano je to tak jak píšeš, Míra Pelta by z nás měl radost vůl jeden!!! Vedení ve Zlivi se o nás stará moc hezky a chtěl bych jim touto cestou moc poděkovat! Bohužel emulzi koupili jen jednu a tu také hned po prvním zápase sbalil Pavel Čenda Boubal. :-D
Takže budeš pokračovat ve Zlivi? Najednou mluvíš jako bys dostal od vedení novou vylepšenou smlouvu? Nebo byl snad úspěšný tvůj inzerát v minulém rozhovoru a teď se o tebe přetahují jiné týmy?
Tak asi ted prvně vážně! Moje koleno je zápas od zápasu horší, potřebuji chodit hlavně do práce a nějak fungovat! Vedení jsem to ještě neoznámil, ale myslím jsi, že v Temelíně mě čeká poslední zápas a tím pádem i poslední můj rozhovor! Ale pokud přes zimu shodím 7.5 Kg budu o tom ještě přemýšlet. :-) To by mi ale naše generální musela zaplatit nějakého kondičního trenéra, co má rád taky pivo. :-D
Budu držet palce a doufám, že se na trávníky vrátíš a tento rozhovor není tvůj poslední. V hlasování o hráče kola je to vždy souboj mezi hráčem Zlivi a Borovan. Teď pokud budeme počítat počty hráčů kola, jste srovnali na 4:4. Vnímáte to ve Zlivi a nestal se z toho boj i mimo hřiště?
Děkuji moc jsi hodný! Určitě ne, já tohle moc upřímně nesleduji, je to hezké, když můžete něco vyhrát a udělat si nějaký ten rozhovor, teď jsi zrovna připadám, že jsem hodně na hoře a že hraji Premier League. :-) Ale neboj, už zase padám zpět do Okresu.
To není třeba. A když si to načal, tak kdyby sis mohl vybrat, jakou světovou fotbalovou ligu by sis zahrál, popřípadě za koho nebo s kým?
Hezká otázka! Už jsem zase na hoře! :-) Jako malý kluk jsem miloval brazilského Ronalda! Ted má pupek jako já kluk jeden brazilskej! Zahrát bych si chtěl asi anglickou ligu (bohužel jen na playstationu). Ale co vím, jistě, tak po každém zápase bych někomu házel svůj dres, protože pro fanoušky je to nejvíc, sám jsem to zažil teď na Slávii!!!
Podařilo se ti získat něčí dres? Popřípadě máš doma nějaký takový artefakt?
Ano mám doma asi už 18 dresů! 3x od Škodáka, 2x Od Nica Stancia podepsaný i s věnováním (ten jeden je dokonce z vítězného finále Mol cup kdy jme vyhráli DOUBLE! A teď od Dana Samka, ještě mi má přijít repre a dres Sparty :-D od kamaráda Adama Hložka!
To je hodně pěkná, tichá závist a pěkná práce. A jak hodnotíš úroveň českého fotbalu a naší ligy?
Naše liga je podle mě kvalitní soutěž, bohužel máme hodně černých puntíků viz Míra Pelta a Roman Berbr. :-D Ty to tady vše posrali!
Máš ještě nějaký fotbalový sen, který by sis chtěl splnit? Už třeba trenérský nebo právě funkcionářský?
Dneska mě hodně bavíš, máš super otázky, měli by ti dát nějaké prémie :-D Fotbalový sen už asi upřímně nemám, na to je už bohužel pozdě, ale přál bych si, aby můj syn Lucas dal jednou soutěžní gól , je jedno v jaké soutěži ale abych to mohl vidět na vlastní oči to je pro tátu to nejvíc co jde! Moc tě miluji Lukášku <3 a věřím, že si to někdy taky přečteš!!
Pro mě je hlavní ocenění to, že se lidé fotbalem baví. Hrajeme amatérskou soutěž, kde jde o to udělat si žízeň a pobavit se. Proto jsem rád, že se na fotbalunas.cz propojí náš svět a člověk se zabaví i mimo trávník. Já ti děkuju opět za skvělý rozhovor a přeji ti, aby ses na trávníky vrátil a na další rozhovor. Je závěrem něco, co bys chtěl vzkázat do Zlivi nebo komukoliv jinému?
Taky ti moc děkuji bylo to super! Zdravím své rodiče, mého syna Lucase a moc jim za vše děkuji, co pro mě udělali a dělají stále!!! At žije Slavia Praha !

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.