O postup se bude bojovat do posledního kola, myslí si hráč kola Karel Jindrle

Mladý záložník Zlivi, který toho za svou kariéru stihnul poměrně hodně. V mládeži nastupoval v dresu SKP, Roudného, se kterým si připsal několik úspěchů. Zahrál si také mimo Budějovice za Písek a Lominici. 

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráče 10.kola Okresního přeboru. Jak si byl spokojený se svým výkonem a výkonem celého týmu proti Loku B?
Děkuji. S výkonem, který jsme předvedli v prvním a na začátku druhého poločasu jsem byl velmi spokojený. Hráli jsme aktivně nahoru a z toho pramenila spousta našich šancí. Bohužel vinnou nucených střídání v průběhu druhého poločasu se nám hra rozpadla a už jsme nebyli tak dominantním týmem. A soupeř každou naší chybu potrestal gólem. Nutno podotknout, že Žabák měl skvěle postavenou bránu a často nás zachránila konstrukce brány. Mně osobně se hrálo dobře, ale v druhém poločase jsem už jsem chyboval častěji v rozehrávce a v obranné činnosti.
V posledních dvou sezónách, které se nedohráli, jste vždy skončili na průběžném prvním místě před Borkem. V této sezóně to opět vypadá, že s nimi budete svádět souboj o postup. Jak vidíš šance Zlivi a jaké jsou tvé celkové ambice do budoucna?
Když se vrátím k zápasu s Borkem, tak jsme tam odehráli celkem dobré utkání, bohužel nám došly síly v druhém poločase a Borek bral 3 body a odskočil nám. Myslím si že o postup se bude bojovat, až do posledního kola. O mé fotbalové budoucnosti teď nepřemýšlím. Jsem doma Zlivy, kam jsem přišel vykopat 1.B. a snad i víc. Nad přestupem vůbec neuvažuji.
Ty si v mládeži prošel několika týmy, můžeš nám popsat svou kariéru a co všechno sis v mládeži zahrál? Popřípadě jaké jsi zaznamenal úspěchy?
Tak v mládeži jsem prošel mnoha týmy, ale nejvíc mi dalo Roudné, tam jsem fotbalově hodně vyrostl, jelikož jsem tam hrál snad na každé pozici. A za největší úspěch asi považuji přestup do Písku.
A jaká pozice ti nejvíce vyhovuje a na které nejraději nastupuješ?
Nejvíc mi vyhovuje hrát na středu hřiště. Jsem často u míče a v soubojích. Sice jsem tam tuhle sezónu hrál po druhé, ale cítím se tam lépe než na stoperu.
Máme za sebou corona pauzu. Jak si prožíval tohle období a jak složitý byl pro tebe návrat do fotbalové rutiny?
Moc se toho nezměnilo, s klukama jsme stále hráli fotbalék a nebo si chodili aspoň kopnout a doplňovali to i dalšími sporty. Návrat na hřiště pro mě nebyl tak krušný, jak jsem se obával.
V této sezóně si již čtvrtým hráčem ze Zlivi, který se stal hráčem kola, evidentně máte silnou fanouškovskou základnu. Už víš co tě bude ocenění hráče kola stát? A máte v kabině pokuty za pozdní příchody apod.?
Nevím přesně kolik mi Čenda napíše, ale ňáká stovečka to bude :-D tak jako každý tým máme pokuty, já osobně nejvíc trpím na pozdní příchody. Jinak máme pokuty jako každý jiný tým např: za karty, špinavé kopačky atd..
Máš v kariéře nějaký zápas na který rád vzpomínáš? Nebo popřípadě největší fotbalový zážitek, který si zažil?
Tyjo asi žádný takový zápas na, který rád vzpomínám nemám. Já si zápasy pamatuju tak maximálně týden. :-D Největší fotbalový zážitek pro mě asi byl zápas Slavie se Sevillou kdy Slavia vyhrála díky gólu v poslední minutě prodloužení.
A to se ti poštěstilo být přímo na stadionu? Tedy předpokládám, že jsi fanoušek Slavie? Fandiš i jiným klubům? A jak hodnotiš úroveň českého fotbalu?
Bohužel jsem na stadionu nebyl, ale v hospodě byla atmosféra jak na stadionu. :-D Ano Slavii fandím již od plenek a pak fandím Manchesteru United. Co tak koukám na naší první ligu tak se úroveň zvedá, ale stále se nemůže rovnat top evropským ligám.
Já ti děkuji za rozhovor. Je něco co by si chtěl vzkázat do Zlivi popřípadě komukoliv jinému?
Také děkuji. Chtěl bych poděkovat mojí rodině a všem co jí pomáhají s vedením klubu a za servis, který nám dopřávají.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.