,,Brácha mě po 5 letech ještě na starý kolena přemluvil, abych týmu pomohl," říká novohradský Petr Silmbrod.

Petr Silmbrod se stal hráčem 3. kola Okresního přeboru. Obránce Nových Hradů, který se v minulém roce aktivně vrátil k fotbalu a hned vystužil novohradskou obranu svými jistými výkony. V minulosti působil v klubech v Německu a Rakousku. V mládí prošel mládeží Dynama České Budějovice. Velkou část své kariéry strávil v Trhových Svinech a pár sezón nastupoval i v dresu Olešnice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k hráči kola, jak jste byl spokojený se svým výkonem a výkonem celého týmu?
Se svým výkonem jsem spokojený, v mým věku už to ani jinak nejde. S výkonem mužstva jsem spokojený, jsou tady mladí kluci, ve směs dorostenci a pár chlapů. Mladí kluci hrajou dobře a snaží se.
Nové Hrady mají po třech kolech 6 bodů a drží se na 3. místě Okresního přeboru. Jak jste zatím spokojeni s průběhem? A jaké jsou ambice do zbytku sezony?
S průběhem jsme zatím spokojení. Chtěli bychom hrát klidný střet, protože lidí je málo a ambice na postup tady nejsou. Chceme hrát pěkný fotbal a v klidu ve středu tabulky.
Už Vám kluci v kabině vyměřili, co bude stát vítězství v anketě hráč kola?
Jo, to už vím, už mi to bylo sděleno. Bude to soudek :)
V minulé sezóně jste se po pauze zase vrátil k fotbalu, co Vás k tomu přimělo?
Brácha Martin, který trénuje na Hradech a stará se o mládež, mě po 5 letech přemluvil, jestli bych nim pomoh, protože s hráčemi je to aktuálně na štíru, hodně zranění, plno lidí skončilo, tak mě ještě na starý kolena přemluvil.
Na Hradech hraje taky tvůj bracha Martin a Michal, jak si na hřišti rozumíte?
Jo rozumíme si dobře, já hraju stopera, takže je mám před sebou. Diriguju si je a jsem z nich nejstarší, takže musí poslouchat. :)
V mládeži jste nastupoval za Dynamo, jak na tuto dobu vzpomínáte?
Byli to krásný časy, to jsem měl ještě o 20 kilo míň, tam se běhalo líp. Spousta kamarádů. Plno lidí se kterýma jsem byl v Dynamu jsem se pak potkával v Rakousku. Vzpomínám na to rád, byli to hezký časy.
Vzpomenete si na nejlepší fotbalový moment své kariéry? Jaký to byl?
To byl zápas v dorostenecké lize, kdy jsme hráli o Mistra Český republiky na Bazalech. Bohužel jsme tam nakonec prohráli 1:2. Doma jsme sice vyhráli 3:2, ale to nám nestačilo na postup dál.
Jaký je Váš oblíbený fotbalový tým v Česku a popřípadě zahraničí?
Koukám na Dynamu, ale jinak jsem Slávista. U zahraničních týmu je mi to jedno. Rád se podívám na hezký fotbal.
Chceš něco vzkázat na Nové Hrady? Poslat nějaký vzkaz?
Hlavně ať jsme všichni zdraví a hrajeme v klidu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.