Radek HANOUSEK: Na záložníka jsem už moc starý!! Nejraději to mám rád v útoku :-)

Svými hlasy jsou rozhodli, že se vítězem v anketě o Hráče kola po odehraném 6. kole stane opět hráč, který hájí barvy mužstva SK Zliv. Stal se jím tentokrát člen ofenzivních řad Radek HANOUSEK, jenž byl jedním z hráčů, kteří režírovali jasnou a vysokou výhru na hřišti v Rudolfově...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stejně jako Tvým předchůdcům i Tobě gratuluji k zisku ocenění pro Hráče kola :-) Jak si užíváš zlivskou nadvládu nejen v letošní podzimní sezóně?
Děkuji moc! Zlivská nadvláda je vždy velká, protože hlasovaní má na starosti Václav Fürst! On nedělá v práci nic jiného, než že jen hlasuje! Divím se, že ho ještě nevyhodili :-D
Nedá mi to, abych se hned na začátku rozhovoru nezeptal, zda jste s Tvým jmenovcem Jiřím, který hájí barvy Srubce, v nějakém příbuzenském vztahu nebo vás pojí pouze stejné příjmení? :-)
Jsme bratři :-D
Tak to hned musím navázat a zeptám se, co říkáš na výkon bráchy na hřišti v Borovanech? Neposlal si mu po nominaci do sestavy kola nějaký svůj hlas? :-)
Musím říct, že dát v zápase 4 góly, je parádní a moc mu to přeji! Na druhou stranu nechápu, co mu na stará kolena takhle hrabe :-D :-D! Hlas jsem mu poslal pouze jeden :-D Jestli dá brácha víc gólů než já, příští sezonu zkusím nižší soutěž.
Hráli jste spolu někdy v jednom týmu a myslíš si, že se Vám to případně ještě někdy poštěstí? :-)
Ano! Hráli jsme spolu v Olešníku a i v Bavorovicích! Myslím si, že si spolu ještě zahrajeme, protože brácha rád postupuje a už jen čeká na nabídku ze Zlivi :-D
Jak dlouho už Ty působíš ve Zlivi a kterými kluby sis za kariéru prošel? :-)
Ve Zlivi jsem od svých 5 let! Procestoval jsem toho celkem dost a skoro všude, kde jsem byl, jsem taky spadnul :-D Proto jsem raději odešel na chvilku do Rakouska, tam se totiž už nedalo kam spadnout :-D :-D :-D
Je Ti od malička souzený post záložníka nebo si hrál delší dobu také něco jiného? :-)
Na záložníka jsem už moc starý!! Nejraději to mám rád v útoku :-)
Prozradíš svůj největší sportovní zážitek, nač rád vzpomínáš a vzpomínat budeš? :-)
Největší můj sportovní zážitek byl, když Slavia Praha poprvé postoupila do Ligy mistrů a já u toho mohl být! Jestli můžu, tak řeknu rovnou i můj nejhorší zážitek a ten se stal ve středu! Kdybych tu Slovinskou krysu, co nás včera zařízla, někdy potkal, tak dostanu 19 let!
Změnilo se v týmu podle Tebe něco zásadního po příchodu trenéra Rybáka proti předchozím sezónám pod trenérem Tesařem? :-)
Já jsem ve Zlivi zpět snad po 10 letech! Měl jsem po návratu z Rakouska vážný úraz kolene a byl jsem bohužel přesvědčený, že moje kariéra je u konce, protože na operaci jsem jít nechtěl a ani nešel! Po roce jsem několikrát navštívil místní klubovnu ve Zlivi, kde mě předseda opil a nechal mě podepsat přestupní lístek ( to si vůbec nepamatuji ) :-D! Trenér Rybák je v pohodě kluk, sám nám přiznal, že týmy v okresním přeboru nezná a tak místo aby byl jako trenér na naše zápasy, tak jezdí a mapuje naše soupeře, takže nás vlastně vede Martin :-D :-D :-D ( asi půjdu v sobotu na lavičku :-D :-D )
A jsme u poslední otázky :-) Čemu, kromě fotbalu, se rád věnuješ ve volném čase?
Ve volném čase se rád věnuji mému synovi Lucasovi, je to to největší štěstí co mám a mám ho moc rád ( "srdce" ) A doufám, že na třetí domácí pokus mi to už konečně vyjde a dám pro něj svůj první gól, který uvidí na vlastní oči ( "srdce" )
Děkuji :-) A ještě na závěr prostor pro Tebe. Jestli máš něco na srdci, můžeš nyní komukoli a cokoli vzkázat :-)
Mám na srdci jen jedno - Děkuji moc svým rodičům ( "srdce" ) ( oni už budou vědět, o co jde )
Mockrát Ti děkuji za čas, který si věnoval rozhovoru a přeji, ať se Ti podaří vstřelit pro synka ten tížený gól :-)
Moc děkuji, jsi moc hodný s děkuji za Tvůj čas ;-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.