Lukáš ČÁP: Podle trenéra jsem rychlostní typ s vytříbenou technikou...

TJ TATRAN Lomnice nad Lužnicí je bývalé působiště mladého šikovného hráče Lukáše ČÁPA, který před sezónou posílil mužstvo SK Zliv. Svoji první účast v základní sestavě při zápase na Hluboké následně proměnil v nominaci do Sestavy kola a také v zisk ocenění Hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj. Stal ses Hráčem kola uplynulého hracího víkendu, gratuluji. Co říkáš na svoji nominaci a následné vítězství v anketě?
Ahoj, děkuji. Když jsem viděl své jméno v nominaci, tak jsem byl rád a zároveň už jsem měl takové tušení, že kluci mi to vítězství v anketě dopřejí.
Máš už nějakou podobnou zkušenost?
Pokud si dobře pamatuji, tak s rozhovorem jsem se už dvakrát setkal, ale už si ani nepamatuji, kam to bylo.
Jsi ještě velmi mladý hráč a čerstvá posila Zlivi, co nebo kdo Tě přivedl do týmu?
Tak do týmu mě přivedl pan trenér Rybák, který mě trénoval už v Lomnici a já jsem v této spolupráci chtěl pokračovat. Zároveň jsem nemohl odolat touze zahrát si po boku Karlose Jindrlů :-D
Máš nějaké cíle a ambice, co se fotbalové kariéry týče?
Já nemám žádné ambice nebo velké cíle, chci si jen zahrát fotbálek a potom si dát dobré pivko a hlavně být spokojený.
Oblíbený hráč a mužstvo?
Co se týče hráče, tak žádného oblíbence nemám, spíše se mi u každého hráče líbí něco jiného. A oblíbený tým? Tak kluci se v kabině rozdělují do dvou táborů, buď Slávie nebo Sparta, ale já budu citovat svého dobrého kamaráda a spoluhráče Vojtu Glasera: ,,já žádný oblíbený tým nemám, já fandím hezkému fotbalu" :-D
S kým si v novém týmu asi nejvíce rozumíš a proč?
Nejvíce si rozumím s Gaunym ( Vojta Glaser ). Známe se už dýl a přestoupili jsme sem spolu z Lomnice, ale je tu skvělá parta a kluci mě přijali, takže si rozumím se všemi.
Za jaký tip fotbalisty se považuješ nebo Tě vidí ostatní?
Podle trenéra jsem rychlostní typ s vytříbenou technikou, ale když to říkal, tak se u toho divně smál, takže nevím co si o tom myslet :-D
Nejoblíbenější post na hřišti?
Tak nejradši se toulám po hřišti jen tak :-D, ale jinak rád hraji levého záložníka.
Jaký je Tvůj doposud největší sportovní zážitek?
S fotbalem jsem se koukl i do zahraničí, ať už to bylo do Německa s Lomnicí nebo s Dynamem do Francie. Takže pro mě bylo asi nejvíc, porovnat síly s kluky z týmů ze zahraničí.
A nakonec prostor pro Tebe, kdy můžeš komukoli cokoli vzkázat dle libosti :-)
Nakonec bych chtěl poděkovat všem, co mi poslali hlas. Vám bych chtěl poděkovat za rozhovor a našemu týmu přeji, aby jsme se herně posouvali jen dopředu.
Děkuji za čas a fajn rozhovor. Ať se daří :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.