Karel JINDRLE mladší: V týmu máme více ofenzivních než defenzivních hráčů a asi by to chtělo nějakého krajního obránce.

Stejně jako v loňské sezóně se i letos podařilo Karlovi JINDRLEMU mladšímu získat prvenství v hlasovací anketě o Hráče kola. Tentokrát to nebylo za jeho defenzivní činnost, ale naopak ofenzivní um, když byl na hřišti jedním z hlavních strůjců výhry nad nováčkem z Dobré Vody, které vstřelil 2 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění Hráče kola. Na to, že sis v loňské sezóně připsal teprve první branku za muže, letos si už mnohem aktivnější. Čemu přičítáš tu zlepšenou produktivitu?
Děkuji. Tak jelikož jsem minulou sezónu nastupoval na postu stopera a odehrál jsem jen půlku zápasů kvůli zranění, tak jsem neměl tolik příležitostí na připisování gólů na můj střelecký účet :-D, ale letos po návratu ze zranění mě trenéři začali dávat více do ofenzivních řad. A myslím si, že to funguje dobře.
Není to tak dlouho, co si neproměnil penaltu. Jak zhodnotíš tu situaci? A jakou celkově máš bilanci pokutových kopů? :-)
Tak k té penaltě bych se radši nevracel, ale takhle jsem penaltu dlouho nepokazil. Jinak jsem na penaltu vždycky chodil a věřil jsem si na ní a proměňoval je. Asi vinou zranění mi zmizela ta 100% jistota.
Rozhodně několik penalt si už v tomhle ročníku pro svůj tým zařídil, takže to nebude náhoda. Držíš se pokynů trenéra, který vás nabádá, aby jste se s míčem dostávali do vápna nebo je to Tvá individuální schopnost, že Tě to tam prostě táhne a většinou soupeři nezbývá nic jiného, než Tě pak zastavit nedovoleně? :-)
Tak trenér nás nabádá, aby jsme si kolem vápna a ve vápně chodili pro fauly, ale mě to víc tahá do vápna. Většinou si hráče obhodím a soupeři nezbývá nic jiného, než po mně sáhnou ať už rukou nebo nohou, a když ne, tak z toho máme velkou šanci.
Co říkáš na vaši aktuální formu? Troufnu si říct, že jste se chytili ještě úspěšnější vlny než loni na podzim.
Já si myslím, že se určitě snažíme hrát fotbal a nese to své úspěchy. Máme dost nastřílených branek, málo obdržených a náš herní projev není špatný.
Myslíš si, že by bylo zapotřebí v zimní pauze tým ještě posílit a doplnit nebo jste si jako parta sedli a kádr je dostatečně široký?
Tak parta jsme dobrá, to můžu říct s jistotou. V týmu máme více ofenzivních než defenzivních hráčů a asi by to chtělo nějakého krajního obránce.
S kým si na hřišti ať už při zápase nebo tréninku rozumíš nejvíc a proč? :-)
Nejvíc si na hřišti rozumím s Matějem F., jelikož na hřišti víme, co jeden od druhého čekat. Dřív jsme spolu hráli v různých kategoriích a to, že si rozumíme, je vidět mimo hřiště i na hřišti.
V sobotu zajíždíte do Borovan, kde jste loni na podzim remizovali. V té době si v sestavě Zlivi chyběl, ale jak by podle Tebe mohl zápas vypadat tentokrát?
Tak Borovany jsou nevyzpytatelný celek a nikdy nevíte, jak s nimi zápas dopadne. Podle mého to bude bojovný zápas, ale všechny body si odvezeme, pokud podáme stejný výkon, jako jsme předváděli doteď.
Odbočím od fotbalu a zeptám se, jaký máš třeba oblíbený film a seriál?
Můj nejoblíbenější seriál je jednoznačně Peaky Blinders, na ten bych se mohl dívat pořád a film je za mě naprostá pecka Já, Legenda.
Držíš nějakou životosprávu?
No tak po zranění nějaké to kilíčko šlo nahoru, ale díky Jardovi Z. ta váha jde zase dolu. Zakázal mi jíst po 6 hodině a začal jsem s ním běhat. Musím říct, že to začínám pociťovat víc a víc.
To pan trenér Tesař bude číst jistě rád :-) No a jestli tedy chceš, můžeš zase někomu něco vzkázat :-)
Chtěl bych vzkázat týmu, ať pokračujeme v těchto dobrých výkonech dál a potvrdíme to i v zápase proti Borovanům.
Tak já Ti teda děkuji za fajn rozhovor a ať se daří :-)
Já taky děkuji za rozhovor, rádo se stalo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.