Hrát krajního beka mi vyhovuje, hlásí smíchovský Jakub Černý

Hráčem 16. kola městského přeboru jste zvolili smíchovského Jakuba Černého. Ten nám prozradil, jak se mu hraje na kraji obrany, kam se přesunul během podzimu, popovídali jsme si také o blížícím se duelu mezi Slavií a Chelsea, jejímž je Černý velkým fanouškem a řeč přišla i na jeho zálibu, kterou jsou překážkové (OCR) závody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Anketu jste vyhrál už podruhé v sezóně. Tak jak chutná taková popularita mezi hlasujícími?
Vyhrát nejlepšího hráče kola je vždy potěšující, takže jsem za to rád, i když to bude něco stát do týmové kasičky. (smích)
Prazdroj jste deklasovali výsledkem 11:1. Favoritem jste samozřejmě byli, ale nepřekvapilo Vás, že to bylo až tak jednoznačné?
Když si vzpomeneme na zápas z podzimu, kdy jsme výhru 4:3 zachraňovali v samém konci zápasu, věděli jsme, ze tento zápas nebude jednoduchý. Ale přistoupili jsme k tomu zodpovědně a s tím, co po nás chtěl trenér. Mohlo to skončit klidně i větším rozdílem, kdybychom proměnili šance.
Během úvodních šesti minut jste nahrál na tři góly svého týmu. Zažil jste někdy něco podobného?
Takhle bleskový úvod zápasu jsem ještě asi nezažil. Dodalo nám to dost klidu a sebevědomí do zbytku zápasu. Soupeř nekladl žádný odpor.
Později jste přidal i gól. Popsal byste nám svou trefu?
Byla to situace dost podobná tem třem ze začátku, kdy jsem dostal balon od kluků z prostředka a po lajně se dostal do vápna. Chtěl jsem přihrávat na Kovyho, ale uvědomil jsem si, ze ten už má gólů dost. Tak jsem to s tečí od obránce dostal do sítě. (smích)
„Kanadské body“ jste dělal z pozice krajního beka, kam jste se zasunul během podzimu. Sedl Vám tedy nový post?
Určitě, hrát krajního beka mi vyhovuje. Mam tam prakticky celou lajnu a jsem díky tomu hodně ve hře.
V dalším kole zajíždíte na hřiště poslední Lhoty B. Můžeme očekávat další smíchovskou kanonádu?
Nechci nijak předem mluvit o výsledku zápasu, nic není jednoznačné, ale samozřejmě do zápasu jdeme stejně jako do všech ostatních - vyhrát.
V minulém rozhovoru jste prozradil, že jste fanouškem Chelsea a Edena Hazarda? Jak se tedy těšíte na souboj Blues s pražskou Slavií? Nepůjdete se do Edenu podívat?
Na dnešní zápas se velmi těším. Pro český fotbal by bylo skvělé, kdyby Slavie něco uhrála, ale výhra a následný postup Chelsea by mě potěšil vice. A s Hazardovou současnou formou to bude jízda. Zápas budem sledovat s klukama na Smíchově u pivka.
Minule jste prozradil také to, že se věnujete překážkovým závodům? Kolik jich do roka absolvujete a jak se Vám na nich daří?
Za rok jich dám tak 8-10 podle toho, jak moc se mi překrývají s fotbalem. Daří se celkem výborně, se svým týmem jsme pravidelně na stupních vítězů a jako jednotlivci se mi daří držet výkony do 20. místa.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.