ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - momentálně hrajeme skvělý fotbal, který nám přináší úspěch a odpoutání se od sestupových příček, říká hráč 19. kola, David Dostál

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Chroustovic, David Dostál. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zvedne ti výhra hráče kola sebevědomí?
Sebevědomí mi to určitě zvedne, jsem rád, že mně i mému týmu se poslední dobou daří.
Momentálně máte snad nejlepší výsledky v okresním přeboru, kdy jste na jaře prohráli pouze jedinkrát. Čím to je, že se vám teď daří?
Těžko říct, je to snad už třetí sezona po sobě, kdy po tragickém podzimu hrajme na jaře mnohem líp. Asi potřebujeme sami na sebe vyvinout nátlak hrozícího sestupu, abychom začli konečně vyhrávat.
Byl jsi zvolen do sestavy kola díky svému výkonu proti Tuněchodům. Je to oprávněné, jak by jsi to zhodnotil?
Osobně doufám že jo, pár světlých chvilek jsem v zápase měl a týmu pomohl. Každopádně souvisí to i s tím , jak jsme se bavili, že se daří celému týmu, to se pak hraje mnohem lépe všem.
Fotbal hraješ poměrně dlouho a tvá cesta bude někam pokračovat nebo to hraješ víceméně jen pro zábavu?
Určitě pro zábavu. Tréninky bohužel přes týden nestíhám, tak sám ani nemůžu nic jiného očekávat. Navíc pocházím z Chroustovic, momentálně tu máme super partu a na fotbal se zde chodí dívat spousta lidí, který sám znám už od mala. Takže si nemůžu na nic stěžovat.
Jak vidíš svou budoucnost ve svém životě?
Téžká otázka. Každopádně momentálně směřuji k dopsání své bakalářské práce, snad k úspěšným státnicím a pokračovat ještě dva roky na tý vysoký. Pak už se uvidí.
Máš na kontě pět vstřelených branek. Jakožto útočník by to chtělo víc, nemyslíš?
No vlastně útočníka už moc nehraju, spíš záložníka, hlavně toho krajního. Navíc už skoro dvě sezóny se potýkám s problémy s hamstringy a i kvůli tomu jsem většinu podzimu neodehrál. Každopádně, abych se tady jen nevymlouval, určitě jsem měl tuhle sezónu šancí víc než na pět gólů a samotného mě to mrzí, že jich nemám víc.
Je ti 21 let. Stále studuješ nebo už někde pracuješ? Baví tě pracovat?
Vlastně oboje, jak jsem již zmiňoval, momentálně dodělávám bakaláře na Matfyzu v Praze a do toho chodím častečně do jedné realitky jako datový analytik. Obojí bych řekl, že mě baví, jen to je těžký někdy skloubit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.