Brigita Jindrlová

Reportáž

Ani Olešník "B"/Temelín nezastavil Zliv na vítězném tahu


Na hřišti v Temelíně se očekával souboj posledního s prvním. V pozici aktuálně posledního celku tabulky nastoupila domácí rezerva Olešníku "B"/Temelínu, která doposud získala pouhé 2 body. Jako leader tabulky přijelo mužstvo ze Zlivi, které doposud neztratilo ve svých zápasech ani jeden bod.


Reportáž

Zliv v poklidu a vysoko zvítězila nad fotbalisty Úsilného


Hráči ze Zlivi stále ještě nezaváhali a v letošním ročníku jsou stoprocentní. Povinná výhra se očekávala v dalším domácím zápase, kam přivítali fotbalisté z Úsilného, kteří předvádí podprůměrné výkony a ještě se jim na podzim z 6 utkání nepodařilo ani v jednom zvítězit.


Reportáž

Zliv dominovala i na hřišti Rudolfovu "B"


Na Perštátě mezi domácím B mužstvem a lídrem tabulky ze Zlivi se dal očekávat bojovný a pro diváky zajímavý zápas. Domácí se zatím dosti trápí, což dokazuje i zisk pouhých 4 bodů z 5 podzimních zápasů. Hosté jedou naopak na vítězné vlně a všechny své podzimní zápasy vyhráli, tudíž jim právem patří průběžné vedoucí postavení v OP.


Reportáž

V domácím prostředí si Zliv snadno poradila s Římovem


Prozatimní leader soutěže ze Zlivi přivítal v dalším domácím zápase mužstvo Římova. Jeho hráči si v letošní sezóně prozatím nevedou vůbec špatně a pohybují se ve střední části tabulky. Loňský vzájemný podzimní duel na hřišti ve Zlivi byl jasnou záležitostí pro domácí, kteří zvítězili 6:0.


Reportáž

Z Nových Hradů si odvezla Zliv další plný počet bodů


Nové Hrady povzbuzeny výhrou v posledním kole na hřišti v Žabovřeskách tentokrát čekal na domácím hřišti mnohem nepříjemnější soupeř ze Zlivi, jenž i dle dosavadních výsledků je právem pasován na favorita OP.


Reportáž

Favorizovaná Zliv si poradila s Jankovem "B"


Na hřišti ve Zlivi se utkaly týmy domácích hráčů s nejlepší defenzivou a naopak hostující mužstvo rezervy Jankova, které defenzivní část na začátku sezóny prozatím trápí a patří k nejhorším týmům s obdrženými brankami v přeboru.


Reportáž

Borek doma opět neprohrál, ale o body se podělil se Zliví


I do dalšího kola OP Českobudějovicka nemusel nováček z Borku nikam vycestovat a potřetí za sebou se představil na domácí půdě. Tentokrát přijela otestovat pevnost domácí tvrze Zliv, která je v soutěži doposud stoprocentní stejně jako domácí hráči, kteří měli trochu problémy se sestavou ( chyběli Diviš, Endlicher, Bíca ), ale i tak dali nakonec dohromady dvanáct lidí do pole. Zato Zliv přijela nažhavená k zápasu s počtem šestnácti lidí.


Reportáž

Trhové Sviny "B" - Zliv bez branek


Trhové Sviny "B" přivítaly v posledním podzimním zápase na domácím hřišti tým s nejmenším počtem obdržených branek ze Zlivi. Domácí chtěli v zápase potvrdit poslední vítězný zápas ze hřiště Borovan a Zliv jistě chtěla prodloužit čtyřzápasovou sérii zápasů bez prohry...


Reportáž

FOTO: Derby na Hluboké skončilo remízou


V Hluboké se tento víkend očekávalo derby mezi místním rezervním celkem a týmem ze Zlivi. Utkání slibovalo vyrovnaný průběh zápas i díky tabulkovému postavení, kde se obě mužstva pohybují ve vrchních patrech a patří k momentálně těm nejlepším týmům, které nám podzimní část soutěže nabídla. Do poslední chvíle hosté nevěděli, jestli nastoupí na trávě nebo na místním umělém trávníku. Nakonec byla druhá varianta správně a díky tomu z hostujícího týmu vypadla 3 jména hráčů, kteří se při problémech s operovanými koleny atd. necítili absolvovat utkání a prostor tedy dostali zlivští mladí dorostenci. Na zápase fotila Brigita Jindrlová!


Reportáž

FOTO: Rudolfov "B" potvrdil výhrou ve Zlivi rostoucí formu


K dalšímu venkovnímu mistrovskému utkání zajížděli hráči Rudolfovské rezervy ke třetímu týmu tabulky - SK Zliv, který měl o tři body v tabulce více. Venkovní zápasy se doposud Rudolfovu vůbec nedařily, když nezískal ve třech zápasech ani bod. Vzhledem k tomu, že „A“ mužstvo v KP hrálo současně derby s ex-divizní Malší Roudné a opět chybělo mnoho hráčů zejména ze zdravotních důvodů, museli vypomoci dva stěžejní hráči Michal Žoček a Václav Dvořák, kteří se objevili v základní sestavě. Dále hostům chyběli jediní dva zkušení hráči František Pouzar a Radek Zachara. Opět tedy jiné složení, jednoznačně nejmladší tým v OP tentokrát s průměrným věkem 19,5 let a s nejstarším hráčem ve věku 22 let. Ve prospěch Zlivi hrála skutečnost, že disponovala druhou nejlepší obranou v soutěži a hlavně sedmi zápasovou šňůrou bez porážky...